▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, March 17, 2011 @ 6:17 PM
DIA FOLLOW AKU BALIK ;D

Heelooooo.
Assalamualaikum.

Title ni maybe akan menimbulkan sedikit keraguan kat korang. **ye lah tu.

Semalam, sedang aku tengah online, dekat news feed ada lah artis ni mcm promote blog dia.
Since dia masuk Idola Kecil memang aku dah minat dia.
Same age dengan aku, nama pun sama.
Dia Syuhada panggil Syada.

Dia cakap, kalau dah follow blog dia, letak URL blog kita kt wall dia.
Aku pun letak lahh.
Mana lah tau dia follow ke?
Pagi nii, aku buka lah blog.

Yeaaahh, dia follow aku (:
Thanks Syada ;D



Korang pun followfollow lah blog dia eh?
And, try nasib korang, mana tau, dia follow balik ;D

Click here untuk blog Syada (:
back to top?