▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, March 12, 2011 @ 8:07 AM
FINALLLYYYYY
Yeahh, exam dah habis wehhh.

yawwww, happy lah kan?
Dah boleh start normal life, THAAHHA.
Alaa, kalau exam tuu macam aku study sangat je lah kan?
Pfttt, harapan. Baca kejap jee.
Hari Jumaat haritu, exam Geo and Sejarah.
Geo aku rasa okay lahh.
sejarah, dorang cakap Bab 3 tak masuk.
So, aku study gilagila bab 2 je lah kan?
Tengoktengok, banyak gilaaaaaaa bab 3 keluar.
Nasib baik lahh aku ingat lagu bab 3 yg cikgu reka

KERAJAAN AGRIARA (bab 3, bab 3)
TERBAHAGI PADA DUA (bab 3, bab 3)
ANGKOR, FUNAN NAMANYAA (bab 3, bab 3)
**ikut rentak bila larut malam.

Yeahh, so, aku boleh jawab yg ni je lah.
Muzik susah aku seram nak dapat kertas nanti.
FAILED lah kot!
But, harapharap lah tak en?


Okayy, now, aku dekat kampung.
Aku guna lappy Kak Watie,
Perghhh, lembab gila mat lahhh internet dia -,-"

semalam, aku mimpi something yang agak cool duhh.
Guess what?
Hasif sekolah 19 ;D
Alaa, just mimpi je kan?
Dia kt depan makmal tengah baris,
dia onthephone dngan aku,
die tutup muka dengan buku dia padehal aku depan die je.
But, dia 1 Putra.
THAHAA. Macam bongok jee.

Tujuan utama family aku balik kampung ni sebab Kak Uji kahwinn.
Wahhh, Kak Uji dah kahwinn.
Fuiiyoooooo.
But, panas gilaaa babeng duhhh time Kak Uji kahwin.
Errr, pictures?
Kat Shah Alam nanti lah yeaa.
Internet kt sini mcm ape jee -,-"

Haaaa, btw, aku mcm nak berubah.
Wait, berubah? Dari segi ape mat?
Aku jenis solat tak cukup 5 waktu a day. So nak cukupkan.
Aku agak kasar and suka bantai laki,
and, aku taknak bantaibantai nii dahh.
Aku taknak cakap kasarkasar and kerekkerek mcm sekarang.
Aku nak rajin belajar.
Aku nak pakai tudung.
Aku nak kurangkan merepek merapu.
Kurangkan main macam budak kecik sebab mama cakap aku kena kawal.

Hasif happy bila dengar aku nak berubah.
Heyyahhhh ;D
Sayang youu. THAHA.

Hmmm, ape lagi ehh?
HAAAA! Akuu happy gilaaaaa.
Errr, happy gila ke? Takde lah sampai gila.
Petang tu, aku dudukduduk dengan Fendi,
mcmmcm kiteorang story.
Malam tu pulak, hujan lebat gila mat.
Kiteorang pun just dudukduduk je sambil ratahratah makanan.
Anis dengan Fendi nyanyi over gila mat.
Sampai aku terjatuh kerusi and tersedak sebab gelak over sangat.
THAHA. Thanks korang ;D
Pastuu, Fendi tanya "Pakwe kamu tu pernah hisap rokok tak?"

Aku pun mcm errrr -___________-
Then aku tnya lahh. Pastu Anis tambah "pernah tngok cerita blue tak?"
Aku pun tanye lahh diaa.
Kayy, tak pernah smoke. GOOD!
Tak pernah tngok blue. GOOD! (but tngok kissing tu pernah lah, ala, kau pun same kan?)

Pastu, aku teman Anis pergi beli topup.
Pastu Boyfie si Anis ajak jalan.
Anis bonceng aku, boyfie die naik motor dia.
Pfffttt, comel duhh.
But, sejuk gilaaaaaaaaaaaa.
Time jalan tu, banyak kot kelipkelip.
awwwww, comel gilaaaa!!!!!

Haaa, btw, esok Hasif ade tournament futsal.
Goodluckkk yeahhh.
Buat bebetul youuu!!! THAHA **over je.

Kay lahh, penutupnya,
cousin aku nak guna lappy, mamadnganayah suruh tidur.
Dah pukul 1252 and esok kena bangun awal.
Yeahhh, camping. Woooohoooo!!!! HELOOOOOOO JUNGLE!

Location : Bukit Cherakah.

But, aku datang lambat, cikgu tak marah pun ;p
THAAH. Kan dari Perak, so, cikgu pun kena lah faham right?
Lagipun, bukannya jauh mana pun Bukit Cherakah tuhhh ;pp
Till here, BYEBYE


back to top?