▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, March 18, 2011 @ 12:14 AM
HANGOUT YEAHHH ;D
HEYYLOOWWW.
Assalamualaikum (:

Yeahh, aku baru je balik rumah ;D
Aku pergi naik mak Dania (Danny) balik pun sama.

Okay, now aku nak storystory sikit pasal hangout tadi.
Kiteorang pergi MPH dulu.
Tengoktengok buku semuasemua lah kan?
Then, pergi kedai RM5 tuhh, Nurin nak cari hadiah adik dia.

Pastu, jalanjalan sekejap dekat SACC Mall.

Then, pergi PAS. Jalanjalan lah kan?
Aku tengah cari hadiah untuk Hasif.
Birthday dia 2/4 nii. Wehh, nak dekat wehh.
THAHA.
Aku belikan dia ni ;D
Comel kan? Hihi ;D

Bila dah dapat hasil, serious aku happy gila. Takhabishabis cakap benda ni comel.
Serious comel! Baik aku buat untuk aku je -,-"

Takkan lah aku nak kasi ni je kan?
Aku beli lah kotak untuk dia.

Ni lah kotak dia.
Aku ada beli lagi untuk dia.
Namanama ttuuu, aku buat "WASIF"
Aku ada, dia pun ada. Butbut, tak dapat lagi lah nama tuhh -,-"
Sample dia?
Ni haaa.


Ni gambar Kak Farisha.
Kak, sorry tau Wada ambil gambar Farisha.
Alya kasi gambar lambat sangat. Sorry yeah?
Sorry gegila tauu, Wanie dah start bebel dah -,-"
Sorry tau.
Ok, mari kita kira bajet aku untuk hadiah mamat ni.
Kotak= RM 5.
Nama = Rm 5.
Hadiah = Rm 6.

Kira lah kau sendiri.
Takde lah banyak mana ;p
Alaa, demi pujaan hati, berkorban ah sikit ;p
Kihkihkih.

Kiteorang teruskan perjalanan kiteorang jelajah PAS.
Beli aiskrim lah, topup lah ape lahh.
Macamacam -,-"
But, best! ;D

Aku beli teddy bear. 3 aku beli.
Serious murah gila.
Okay, this one agak tak comel
Awwww. I love this one!Yeahh, ni pun ;D

Okay, tu je. Andand, baju tu lah yang aku pakai tadi.
Cuma, tadi aku pakai cardigan putih.

Then, kiteorang makan.
Punyalah susah nak cari kedai makan,
ramai sangat orang -,-"

Kiteorang pergi PKNS, makan kat mana ntah.
Danny belanja.
Aku makan Kuey Teow Tom Yam and minum carrot susu.
First time dalam hidup aku minum carrot susu.
Sedap ;D


Lepastu, teman dorang pergi beli novel.
Lama juga lahhh.

Lepastu balik.

Rindu gilaaa kat dorang :(
Teringat time kiteorang jadi gilagila masa darjah 6 :(
Aku sayang korang gilagila :(
Friends forever yeah (':

Till here, BYEBYE

Okay, that's all. Byebye.
back to top?