▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, March 8, 2011 @ 4:49 PM
HEYYLOWWWWWWW
BLOGGER ;DD

Yeahhh, dapat pun aku online.
Ye lahh, Mama ambil keyboard computer then lappy pun dia ambil.
Mtv semua tu die terminate. Hell yeah? -,-"

Aku actually ada banyak gilaaaa nak share dengan korang.
This post agak long kay? Maklumlahh, lama tak update ;D

INTAN PUNYA NOVEL.
Aku update cerita ni kat blog atas request classmates aku, dorang nak dia malu.
Let's start!
Dia buat novel, guess what?
Ada die dngan SHA kahwin! Sha melutut lahh ape lahh. THAHA.
Dah sahsahhhh dia syok kt Sha.
Aku pun lagi lah tergedik dengan Sha biar die sakit hati ;p
Macammacam lahh dia tulis dekat novel diaaa.
Aku baru je baca sampai bab 4.

Time BI, aku group dengan Sha, Din, Ajai, dengan Alya Nasuha.
Din cerita die nampak pocong duhhh!!! Eiii.

Lagi ape ehh?
Harini aku periksaaa, science ;DD
TERBAEK AHH!! THAHA.
Lagi ape ehh?

Haaa, tadii, aku nak pulangkan kertas kat Hasif.
Sumpah bengang gila kay?
Dia lambat gilaa datang, pastu die boleh lagi sembang dengan kawan dia.
Aku pun letak je lah kertas tu kt bus stop then aku balik.
Mama dah start membebel dahh.
Aku juga yg kenaa -,-"
Dia mula lahh ungkitungkit benda lama. Pfftttt.

Errrr, aku dah lupa ape aku nak cerita.
Soo, sampai sini je lah ehh?
Harapharap ahh aku boleh buat science.
Bye guys!

EH EHHH, semalam birthday Mama.
HAPPY BIRTHDAY MAMA GENDUT! LEBIUUUUUUUUUU :*

back to top?