▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, March 3, 2011 @ 7:50 PM
HIDUP PANGLIMAAAAA ;D
Title di atas, batak je lah -,-"

Panglima, kalau kat sekolah aku, Panglima ni warna purple.
Kalau kt 18, warna hijau eh? Sape tiru sape ni duh ? XDXD
Ahh, tak kisah lahhh.

Tapi, panglima form 1 banyak yang lopek -,-"
Maha je lah paling power.
Dia masuk 4x100 dengan aku,


Pelari first : SITI NOR SYUHADA BT HAIZAD
Pelari second : NUR EZZAH AZRIN
Pelari third :Akak tinggi yg cntik
Pelari fourth : MAHALETCHMENY.

Hmmm, aku patutnya pelari yang ke-3.
But, cikgu suruh aku first pecut. Haihh -,-"
Asyikasyik first dengan last je, bosan -,-"
Hmm, apa apa punn, harapharap ahh panglima dapat number 2 lagi,
1 pun ok jugak, but laksamana hebat sangat -,-"

Tapi kan tapi kan,
kawad kaki
panglima agak okay lah.
Kaki sama gila, suka aku tengok! THAHA.
Tak sangka Putri boleh plak handle dorang,

Aku masuk acara 100m, lompat jauh and 4x100.
Lompat jauh nii aku tak yakin lah boleh ke tak.
100m punnn.
4x100 ok kott. Nasib baik ahh team kiteorang yang terpilih.


Till here, BYEBYE

back to top?