▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, March 30, 2011 @ 2:36 AM
ISLAND IN THE SUN ;D
Hello bloggers.
Assalamualaikum (:

Semalam, Ikmal menangis sebab Cikgu Edayu cakap apa ntah.
For me lah kan, benda tu seriously simple gila. Cikgu tak marah pun -,-"
Cikgu just guraugurau pasal SURAT CINTA je -,-"
Pape punn, still kesian dekat adik aku tuh ;D
Ramai ckp muka kiteorang agak sama, but, die PENDEK GILA.
Btw, die comel. haha.
Kay, harini dekat sekolah aku ada perlawanan rejam lembing and lempar cekera.
Errr, aku tak masuk, but, Candy suruh aku datang.
Datang je lah sebab cikgu galakkan kite kasi sokongan kt peserta.

Aku bangun pagi tadi pukul 630 mama kejut.
Tapi 645 baru mandi.
Seriously aku penat gilaaa babeng. Btw cikgu math dah bersalin.
Haishh. Cikgu niii :(
Act, aku penat sebab, errrr, malam tadi mcmmcm mama buat kt aku.
Aku menangis lah ape lah. :( :(
Bila diingatkan balik, sedih. But, Mama pujuk. hehe.
But, still touching gila dengan Mama ohh.

Kay, harini, aku tak pergi sekolah.
Aku datang pagi je. Dorang semua mcm tak pergi sekolah.
Kiteorang buat video pasal sekolah, main lompat jauh.

Balik dari sekolah, kiteorang pergi CC.
Tak ramai orang, banyak org besar, so, kiteorang je lah memekak kt sana oh.
haha.Lepas pergi CC, pergi 7E beli maggi cup.
Untung lahhh harini mama dengan ayah kasi duit banyak ;p
Faiz hutang aku lagi RM5 ;p haha.


Lepas pergi CC, pergi rumah Azli balik. Then hantar Raja balik.
Lepastu, pergi rumah Azli balik.
Disebabkan aku penat gila mat, aku pun call ayah, suruh ayah ambil aku.

And, ayah pun ambil.
Sampai rumah, baringbaring sekejap, pastu online.
Ada pujaan hati aku online tadi XD
Ajak main pool plak dah -,-" Layan je lah.
Bukan selalu. Banyak bebenor hal between me and him -,-"
Susah kalau hidup ada phone but takde kredit sampai kena tunggu bulan depan baru ak topup.
BIJAK! Kk, nanti aku mencarut bagaibagai, tengah happy nii, so, BYE!
 

Till here, BYEBYE
back to top?