▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, March 1, 2011 @ 5:34 PM
IT'S MARCH ;DD
MARCH ;DD

Perghhh, kejap gila kan dah MARCH?
Patutnya semalam lah aku update pasal bulanbulan nii,
kan semalam 1 March. Harini, 2 March.
Okay lahh tu, THEHE.

*click to large

Semalam, 1 March, birthday Husband aku,
JUSTIN DREW BIEBER.
1 March juga dikenali sebagai PURPLE DAY. **errr, ye ke?

Okay, apeape hal pun, HAPPY BIRTHDAY JUSTIN! BELIEBER FOREVER LAH!
takkan stop support kau lah weh! THAHA.
*click to large

Disebabkan semalam birthday bieber,
aku edit blog.
So, okay tak? Aku rasa tak. THAHA.
Andand, aku edit gambar
jadi like this :-
Woiwoii, ape jelingjeling? JEALOUS EHHH?
THAHAHAH! Alaa, bukannya betul punn, setakat edit je -,-"
But aku sukaa!!

Ada ke orang tak kenal hu
sband aku ni?
Meh sini aku tunjuk sikit gam
bar dia *gedik :-

Okayy, ni je aku boleh tunjuk sebab malas nak upload.

Amacam? HOT gila kan? Dah sah korang terpegun.
THEHEHE.

Aku suka dengan laki yg minat JUSTIN BIEBER.
Macam comel and UNIK ;D
Andand, romeo aku pun minat lah wehh (but sikit je)
Okay lahh tuu, bertambah sayang aku kat dia kot. THEHE *gedik

Btw, Khamis this week.
yeahh, this week,
Aku dengan romeo dah 1 month.
Mesti ada org cakap
"Baru one month nak batak"
Apesal? Kau jealous? Well, dia kan tak layan girl sangat.
Aku ni dikira special girl lah kot ;p
Or, SPARE SIAL.
Aku dh merepek dahhh -,-"
"dah mai dahhh, dahh mai daaahh" (time tngok khurafat)

Till here, BYEBYE

back to top?