▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, March 21, 2011 @ 8:02 PM
K-REK IS THE BEST THAN THE REST (:
Hello bloggers.
Asslamualaikum (:

Kay, now aku ada kt rumah Girlfriend aku, Raja.
Serious aku agak penat. Mata rase mcm nak tidur, but I can't sleep -,-"
Thaiiiishhh, selalu sangat mcm ni -,-"

Harini, aku pergi K-rek. Naik Jumaat. Aku terbangun lambat duh!
Haishh. Nasib baik Jumaat tu datang lambat.
First, aku pergi rumah Raja, letak beg semuasemua (:

And, guess what? HUJAN DUH -,-"
Nasib baik lah rintik-rintik je.
Kiteorang ingat nak duduk dekat bus stop yang dekat dengan rumah Hasif tuh.
But, nak cepat kan? Duduk kejap, and then jalan pergi sekolah.

Sampai sekolah, dudukduduk dekat pondok. Guess what?
Aku jumpa BUDAK WAJA. Mak aihh, aku rindu gila time camp :(

Aku beli nugget kt kantin. Pastuhhh, K-rek kena buat dekat APD 2.
Ala, main benda time kt kem tu jee.
But best ahaa. Cap kali cap lah ape lah.
Aku same group dengan Syaza and the geng.
Raja dengan Anis jadi wakil kena ke-depan.

Sebelum cap kali cap, aku dengan Raja kena pergi depan buat ape tuh?
Yang PONPONPONPON tu semuasemua. Aku tak tau nak buat ape duh.
Aku tak buat pape punn. Dorang just ikut je. THAHA. Ngekkk.

Pastu, cikgu cakap jangan CONTROL AYU AND CONTROL MACHO.
Kay, aku try tak control ;D

Kay ahh, aku nak sesiap pergi sekolah. Bye korang ;D
Malam ni kalau aku online aku update blog ;D

TILL HERE,
BYEBYE

Thanks and LOVEYOU readers (:
back to top?