▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, March 18, 2011 @ 9:53 PM
KAU BLOCK AKU (:
Hello.
Asslamualaikum..

Yeahh, kau block aku ke?
Sape block sapa nii?
Aku ada kawan, now, dia darjah 6.
Personality dia?
Manja, comel, kecik, baik, understanding and caring.

Yeahh, maybe pasal insiden dia and kakak tiri dia.
Aku just kawan dengan kakak tiri dia, and dia sombong and now dia block aku.
Time haritu ok je kot.
Siap bertegur sapa lagii (kat facebook)

Minah ohh minah, takpe lahh.
Yes, aku kisah gila kau block aku sebab aku still sayang kau.
Kau tu adik angkat aku, jiran aku, sedara se agama aku.
Seriously aku rindu nak guraugurau dengan kau,
aku sayang gila kat kau :(

Kau baru pindah sini right?
Aku dengar cerita kakak tiri kau dah pindah pergi dengan papa betul dia (:
Suka tu tak, sedih pun tak.

Kau block Husna sekali kan? Hmm, bagus kau kan.
Aku buka facebook Anis, aku tau password dia, aku buka profile kau,
then, aku tengok defaultdefault kau,
ada banyak gambar kau dengan aku.
Seriously aku rindu kau :(
Aku rindu dengan kecomelan kau.

Ada satu hari tuu, aku ajak kau join kiteorang right?
But, kau yang menyendiri,
kau yang taknak, kau yang tolak.
Kira baik lah kiteorang ajak kau.

Kau tolak dengan cara kerek plak kan?
Wehh, sedih duh.
Kau tengok je aku mcm nii, but, aku bukan doll kau yang kau rasa
bila nak main, kau kutip, kau taknak main, kau campak.
Fikir lah sikit wehh.
Serious aku terasa gila.

Mana promise kau kat aku dulu?
Mana promise kau kat kiteorang dulu?
Takpe ahh,tak jodoh en?
Sampai situ je kot friendship kita boleh kekal, takpe, aku faham.

Thanks sebab pernah buat aku happy selama aku kawan dengan aku.
Rindu gila kat kau!
Sayang gila dekat kau (:
Semoga kita semua dapat jadi mcm dulu.
Thanks for everything (:
Thanks sangatsangat.

back to top?