▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, March 15, 2011 @ 5:51 AM
KEM WAWASAN ANJURAN KELAB REKREASI (K-REK)
HEYYLOOWWWWWW BLOGGERS ;DD
Yeahh, rindu duhh nak update blog.
Okayy, now aku nak storystory pasal kemPINK yang aku pergi haritu.

Aku datang lambat dengan buat muka tak tau malu.
Senior besar jemput aku duh kt depan.
Kak Long hantar sampai dorang.
THAHA, terharu duhh.

Aku masuk kumpulan 3, SILENT TONGUE. (ST)
Ahli dia :-

Amin (P.Ramlee)
Azhar
Wanie
Wada
Raja
Alya
Waja (tak tau nama dia)
Jazmina
Rahman


Kiteorang buat berlakon pasal SENIMAN BUDAK SEKARANG.
Aku just ckap ROLLING je, tak kena buat kerja sangat -,-"
Patutnya aku main lampu, but, tak buat show atas pentas.

FIRST DAY.

Aku datang lambat.
Sebilik dengan Alya, Raja, Irdina, Mei Foong, MeiMei.
Yang aku ingat lah kan, first game tu,
kiteorang main game angkatangkat kaki.
Well, menang wehhh ;pp
Group perempuan, group aku menang! Dah lah group aku orang yg same chalet.
Padehal, kiteorang kena repeat balik.
So, kiteorang dapat mandi dulu.
Perghh, Meimei dengan meifoong mandi lama gilaa.
Adat lah konon -,-"
Bila kiteorang ungkit, cakap benda lain -,-"

Malam tuu, night walk.
Night walk nii dibuat secara kejutan.
Time tu dah pukul bape entah, aku tengah lepak kat chalet, tetibe bunyi siren.
Tapi,kiteorang memang dah tau ade Night walk, dah ready dah pun.
Night walk die best, aku bawak yassin ;D HEEEE
Firstfirst tu jalan reramaiii,
pastu, baring ;D
Time baring ni best, aku baring dengan Candy.
Kiteorang pun borakborak.
Aku tergelak over tau, then Azfar suruh aku bangun -,-"
Kena baring dekat bawah tu, tapi die gebang je,
THAHA! Aku pun baring lahh dekat sebelah Candy balik.
Then, kena turun sensorang ikut group.
Aku turun dengan Raja.
Kiteorang mcm takuttakut lah.
Then senior form 2 mcm jaga tau.
Dia cakap "Wehh Wada, kat depan tu ada kambing".
Aku pun mcm jalan je lah.
Bila dah dekat, memang mcm kambing! Pastu die buat bunyi.
Raja dah mcm "Wada! Ape tuu?"
Kiteorang pun stop kejap.
Then die buka torchlight.
Baru lerr aku tau tu senior -,-"

Kiteorang pun masuk lerr chalet.
Chalet number 8 tidur sebilik dengan kiteorang -,-"
Tapi,dorang tidur duduk, sebab tak muat.
Alahai, kesian duhh. Chalet lain semua mcm fukimak sebab tak kasi dorang tumpang.
But, best wehh dorang ada.
Kiteorang borakborak sampai pukul 4.
Memang best lah kan! Then, aku masuk tidur.

HARI KEDUA.

Pagipagi tu, jalanjalan dekat hutan.
Aku suka!
BESTTTT ;D
Pergi taman haiwan lah ape lah.
Then belajar motto k-rek.
Cha chi ku cha chi ku cha cha cha, chi ku cha chi ku cha chi ku cha cha cha.
Pastu jelir lidah, ikut rentak mcm tadi.
Kaki kena sepit. THAHAHAHAH!

Pastu, berkumpul kat mana ntah, aku kena panggil kat depan -,-"
Alya dengan Raja pun kena sebab aku pilih.
Kehkehkeh ;p
Kena buat tepuk lah ape lahh.
Then kena jerit "K-REK" kuatkuat biar dorang dorang HU HA HUA.
Aku pun jerit laaaahh, suara aku kan kuat ;p

Pastu, main ape ntah,aku tak ingat ;p
Pastu makan,pastu ade taklimat dari cikgu.
Taklimat dia best! Banyak gelakgelak.
Takde nangis punn ;D

Pastu tetibe je hujan, habis tak banyak aktiviti yg buat.
But, aku sakai sikit -,-"
Nyanyi mcm orang gilaa nak hilangkan bosan.

Pastu main ape ntah, but kat dalam je.
Pastu, ada senior tu nak jumpa dengan budak perempuan je -,-"

Pastuu, mandi. Errr, aku tak mandi -,-"
Malasss.
Aku teman dorang pergi bilik air, tapi aku tak mndi.
Thaha ;D

Malam tu,malam kebudayaan.
Malam lakonan.
Ada group buat cerita Kak Limah Balik Rumah.
But, tak gempak pun dorang buat -,-"

Habis je malam kebudayaan, semua penat gilaa.
Balik chalet, aku tidur around 30 minutes.
Dia kasi rest 40 min.
Pastu, kena berkumpul.
Main tutuptutup mata.

Aku kena kacau -,-"
Enjitenjit semut lahh, tarik kaki lahh -,-"
Pastu, borakborak lah ape lah.

Habis je kan, kan kena pegang bahu, belakang aku lelaki -,-"
Dia ingatkan aku awek die, tu die gi geletek leher aku. Haiyooo.
Dia pegang bahu aku kuat duhh.
Depan aku plak Alya.

LAST DAY.

Kiteorang bangun lambat pulak wehh.
Pukul 7 mcm tu. Semua dah kelibut.
Kiteorang dah keluar chalet.
Nak nangis pun ada, takut kena tinggal.
Tengoktengok, kiteorang lah yang paling awal bangun -,-"
Sengal gilaaa.
Nak tunggu chaletchalet lain bangun n sesiap,lame gila -,-"
Tak sangka gila kiteorang paling awal bangun.
Senior setengah je dah bangun, duduk ahh kejap dengan dorang.
Pastu, senaman sekejap.
Then explorace.
Check point first dengan Kak Mai.
Kena nyanyi,masuk sungai.
Cari belon.

Check point ke dua.
Masuk air dalam belon, tiup belon.
Then baling kat group ST yang laki.
Yang first dapat, second tak dapat, third dapat,
Kena denda. Haishh.

Check point tiga.
Abang Daus punya.
Merangkak kat sungai tuu.
Pastu pusing balik.

Check point tiga.
Guling dari atas jambatan. Pastu kena jerit I LOVE JUSTIN BIEBER.
Pastu lari satu bulatan tu 10x. Dah lerr besar -,-"
Pastu, duduk then sapu colgate kat muka.
PERGHHHH, TERBAIK AHH!!

Check point keempat.
Merangkak lagii.
Pastu, masuk dalam air, buat cekebum.

Best kan? But aku cerita tak gempak ahh.
Korang kena rase sndiri.
Serious best gilaaa!!

pastu, pergi kt gelanggang pasir, baring.
Perghh, peninggg.
Kiteorang ahh paling bising duhh. I mean, group ST.
Kiteorang kena teruk.
Pasir sanasini.
THAHAA.
Sumpah best!


Habis tu, MANDI SWIMMING POOL!
WOHOOOOOO!!!
Jadi gila weh!
Main angkat sana sini, berenang sane sini.
WEEHAAAA ;DD

Pastu, kemaskemas then berkumpul kt tempat biasa.
Aku rindu group ST, lagilagi kat P.Ramlee, aku agak rapat kot dengan dia.
Dengan budak Waja pun sama.
Makkk, rindu dorang :/

Then, main game kenakan orang.
Khairul, Azhar and Raihan.
Muka dorang, menyirap jee.THAHA.
Kalau senior buat 1, kena gelak over.
Kalau 2, buat nangis.
Kalau 3, cakap dengan kawan sebelah,
Kalau 4, marah orang yang tengah cakap tu.
Kalau 5, tepuk tangan.

Habis je tuuu, jalan sampai pintu, then naik bas, pastu balik.

Kem ni sentiasa dalam kenangan :')
Thanks to Cikgu Zainal yang buat,
Mama and Ayah sebab kasi duit.
Seniorsenior sebab buat aktiviti bestbest.
Kawankawan sebab buatkat suasana lagi best (:

Till here, BYEBYE




back to top?