▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, March 4, 2011 @ 10:16 PM
Last post (:
HEYYYYYYYLOOOOOOOOOOOOWWWWWWW
bloggers (:

Last post? Biar benar? Yeahh, nak exam lahh :/
But, Rabu nii. Mama tak habishabis suruh study.
@#%$&*%#$%@

Bytheway, I have one story! And I'm gonna share it with you guys.
Yeahh, let's start!
Aku bangun awal, then online,
pastu tidur balik sampai pukul 11 lebih.
Aku terdengar Wanie jerit
"IN A RELATIONSHIP WITH WAN HASIF"
Gelak diaaa, fullaaamakk, taknak kalah -,-"
Aku terbangun, mamaimamai -,-"
Tidur balik, bangun balik, dorang semua baca blog aku.
Mama, Mak Uda, Wanie, Anis and Abang Epoii.
vrygthgi8tuo/. Wanie ahh leader dia. Siap post kat wall lagi
*click to large

Acap pun join post kat wall aku sekali. Huishh, cousin tak guna. THAHA.

**click to large

aku masuk bilik, nangis kot Wanie buat camtuu.
Dia masuk je bilik, cakap
"ROMEO DAN ADIKNYA"
Hell yeahh? Pfftttt -,-"

Okayy, nak cerita pasal EXAMMMM.
Yeahh, Rabu nii, wargawarga SMKS 19 ada exam setara 1.
Hari Rabu exam BM.
BM? Ada komsas kan? Komsas? Errr, syair? Sajak? Pantun? Kasut kelopak jantung?
OK LAH KOT ;p

PIS.
Aku rasa aku boleh, istinjak, al-quran and hadis.
Yeahh, PIS takde hal lah kot **riak.

SAINS.
Errrrrrrrrrrrr **speechless.
Cikgu ajar satu hapak pun tak faham -,-"
Dah study pun still blurr.
Maybe aku nii memang bodoh kott -,-"
jangan gagal dah lah.

HARI KHAMIS PUNYA EXAM.

ENGLISH.
English? Insya-Allah aku boleh sebab agak senang lahh.
Better than BM ;p

MATH.
Pun ok. Prime number (hafal sikit)
LCM lah apa lahh, ok kot aku rasa.
Yang masuk pun Bab 1 and Bab 2.

MUZIK.
Err. Kompang tu ok lah.
5 atas first.
9 bawah.
7 atas.
Sejarah kompang, aku ok.
Cumaaa, notnot keyboard aku tak berape nak faham laa.

KH.
Ok kottt, tapi, aku memang bongok kalau KHKH nii.
serious wehh, darjah 5 aku pernah failed ;p

EXAM HARI JUMAAT.

GEOGRAFI.
Aku sukaaaa GEO. Dari first sampai sekarang,
aku faham. Tapi, boleh ke dapat 100%?
Insya-Allah.
Doadoa lah yee (:

BAHASA TAMIL
(muridmurid lain ulangkaji)

SEJARAH.
Masuk Bab 1 and Bab 2 juga.
Sejarah dan kita ;D
Ok kottt ;pp

Maybe aku akan online, but sekejap,
tapi kalau update blog nii, err, tak sure lahhh ;p
Wish me luck ok?
Aku tak ready langsunglangsung ;p

Till here, BYEBYE
back to top?