▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, March 16, 2011 @ 9:17 PM
Mama oh Mama
Hello (:

Ehhh? Asal tetibe je sesat MAMA ni? -,-"
Okayy, Mama aku tak sporting -,-"
Ye lahh, semalam tak habishabis suruh aku study.
Aku online sikit dah bising.

Macam ni haaa muka dia. Serious semalam aku sakithati gila dengan Mama.

Aku masuk bilik, baca novel around 45 minutes.
Okay lah tu kan? Aku keluar bilik, ambil laptop,pastu aku online.

Aku cakap "now Wada holiday, exam baru habis, dah baca buku 45 minutes, Wada online"


Tu je lahh, actually,aku tengah bosan tahap gaban, byee.

Till here, BYEBYE
back to top?