▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, March 27, 2011 @ 6:07 PM
NIGHTMARE
Hello.
Assalamualaikum semua (:

Tadii kan, aku mimpi, Boboy dengan Asyraf meninggal.
Ya Allah, teruk gila mimpi tuhh, aku bangun je, terus tanya Mama 
"FAMILY BELAH AYAH ADA SESAPE MENINGGAL TAK?"

Ya Allah, tak sangka aku mimpi dorang meninggal duh.
Kay, ni muka dorang.

 Ni Acap

And ni Boboy.

Dorang ni cousin aku (belah Ayah)


Ok, aku nak story pasal mimpi aku tu.
Mama dapat call yang dorang ni meninggal.
Ntah macam mana ntah, aku kena jaga dorang.
Tempat tu sejuk,
Yang bestnya, aku sembang dengan Boboy and Acap.


Time tu aku tengah baca Yassin, aku sorang je kot.
Then Boboy terjaga. Dia cakap
"Wada, ada lelaki datang jumpa aku, dia tunjukkan aku dengan Paksu gaduh duh"
Aku cakap "Dahdah, sambung tidur". THAHAHAHAH!!
Pastu Boboy panas gilaaaaa. Aku kena kipaskan -,-"

Acap plak, dia cakap
"WEEHH, AKU SAKIT! AKU SAKIT"


Time tu aku dah nangisnangis dah.
Dalam mimpi tu, banyak scene aku nangis jee. Tapi time tu kt kampung yg kt Perak.
Kalau diikutkan, kampung belah ayah kt Shah Alam.

Kay, setakat tu je aku ingat duh.
Tak silap aku panjang lagi kot mimpi nii.

Till here, BYEBYE
back to top?