▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, March 28, 2011 @ 7:02 PM
NOT ALONE
Hellooooo bloggers.
Assalamualaikum.

Okay, harini aku nak share something dengan korang.
But, benda ni dah lama. But, takpe lah kan.
Hari Jumaat haritu, ada PANGLIMA. Bendahara and Laksamana pun ada.
Btw, aku masuk lompat jauh, 100m, and 4x100. Memang tu acara aku WAJIB masuk since aku darjah 4.

Hmm, kiteorang tak buat latihan lagi cuz padang lompat jauh tak siap.
Buang masa aku je pergi redah padang tuh. Habis basah habis kasut aku.
Dah lah haritu aku stayback rumah Raja -,-"

Lepas dah habis latihan, kiteorang pergi CC Astaf yang dekat dengan Titian Gemilang tuh.
Azli belanja.
CC buka agak lambat kot -,-"
Lama bebenar kiteorang tunggu.
Err, mcm ape jee. Kiteorang pun pergi lah beli pape pastu duduk.
Time lalu depan DE tuh, ada cikgu praktikal tengah makan. Hihi.
Dorang pandang... errrrr, taknak kalah. 

Kiteorang duduk lah kejap dekat public tuhh, sebab tempat yang kiteorang duduk Izzat n the gang dah ambil.
Raja cadang pergi 7E, ada air-cond. THAHA. Kiteorang pun pergi lahhh.
WAHHHH!!! ADA MAID MAIDEN WEDNESDAY AND KIJIYA KE-5!!!!!!
NAKNAKNAKNAKNAKNAKNAKNAKNAKNAKNAKNAK!!!!!

Ok then, kiteorang duduk balik.
Pastuuuu kannn, OMGOMGOMG.
Boboy datang dengan motor dia. Dia mcm MENYIRAP GILA TIKUS dengan budak India tuh.
Dia nak pick a fight, then kawankawan dia mcm cakap
"BOY JANGAN BOY."

Pastu ada pakcik plak datang. Dia suruh Boboy balik.
Kiteorang mcm dah cuak, lari ahh.
Pakcik tu mcm kejar wehhhh!!!!!!!!!
Ya Allah, seriously aku takut gila time tuh. Padahal kiteorang tak rapat sangat punn dengan Boboy.
But dengan kawankawan dia tu, rapat lahh jugak.
Kiteorang lari ikut belakang, lalu Maisha.
Then ada abang nii plak datang.
Dia menyamar jadi abang Boboy.
But, muka sama wehhh.

Orang yang kononya abang boboy tu pergi lempang keling tu.
Ya Allah, sumpah kuat gila.
Raja, Alya dengan Azli dah cuak gegila.
THHAHA.

Dalam CC plak, kiteorang jadi sakaiii.
THAHAHA.

Till here, BYEBYE
back to top?