▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, March 30, 2011 @ 7:19 PM
Not happy
Hello bloggers, readers and whatsoever.
Assalamualaikum (:
How's your life? Ok or not? XD

Errr, hidup aku dah tak seindah dulu XD
Ecehhhh ayat, taknak kalah je kan?

Hmm, mcm nii. Result aku kan terukteruk belaka, so, ayah ambil phone aku :(
Semalam, kt kedai makan tuh, menangis lah aku dengan Wanie.
Ayah oh ayah, asal mengada sangat nii? Mama oh mama, laki yang call Wada tuh Wada tak kenal pun :(
Wada couple tak over yahh. Dah lama dah pun Wada tak msg dengan dia.
I want my handphone back lahhh :(
Pleasepleaseplease.

Mama dah ambil keyboard, nasib baik ada lappy.
Hope lappy pun Mama tak ambil.

Hmm, aku ada masuk new picture kt facebook.
Tak lah secantik korang. Yes, pakai tudung.
Aku tengah trytry pakai tudung, then snap. Tengok mcm ok, masuk lah facebook.

Hmm, aku sendiri tak tahu bila aku nak pakai tudung. Kata nak berubah, but aku tak ready.
Solat pun tak terurus. Hmmm, WadaohWada, ape nak jadi dengan kau?
:( 

Baru semalam petang aku happy gegila, but harini? Hmm, Candy je lah buat aku happy.
Macammacam aku cakap kt dia.
Dia suruh aku tngok HANTUKAKLIMAHBALIKRUMAH. Yeah, dengan cerita tu aku akan happy balik maybe.
But, malas nak bangun lah. 

Act, ayah marah aku online pagipagi. Dia ckp "Dah cmm sarapan dah ayah tengok".
Errr, maybe lah. But, dah tak tau nak buat ape, online lah kan.
Semuasemua dah siap.

Nak buat ape? Baca buku? Again? Hmm, otak aku pun nak rehat jugak.
Buku 24 jam, jadi gila lah mcm tuh.


Apeape pun, IloveCandyCollin (:
Baik sangat dia. Dia dah jadi one of my important girls (:
Click here for here facebook and here for her blog.

Kay, aku takde ape nak cakap dah.

Till here, BYEBYE
back to top?