▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, March 4, 2011 @ 4:44 PM
PENAT -,-"
HEYYYYLOOOOO BLOGGERS ;D

Yeahhhyeahh, aku penat gilaaa semalam.

Pepagi lagii, aku dah bangun, then kena pergi PANGLIMA.
Lari je time panglima. Penat kau tau? -,-"
Aku tak cukup tidur.

Lepas habis panglima, pergi merayau..
Dorang letak beg kat bookshop, suruh Acik tu jaga, then kiteorang jalanjalan.
Pergi CC. Agak jauh ehh -,-"
Kiteorang main yang 50 minit jee. Tapi rasa kejap gila.
Dalam CC, ada pulak budak laki and the gang -,-"
Boyfriend Raja and the gang.
Dorang kacau time online over eh?
Suruh aku buka youjizz lah apa lahh.
Macam bubby -..-"
Time aku online, sebok je ambil mouse aku pergi online kan -,-"
Hell yeah? Bila dah kena sound baru dorang blah. THAHA.

Lepas online, ambil beg, lepak kantin sekolah.
Lepastu, pergi rumah Raja.

Time online, elektrik takde -,-"
siap pergi sekolah punyaaalah awal.

Time ontheway tuu, aku nampak romeo dan adiknya.
Aku pun tegur lahh mereka. THAHA.

Lagi ape eh?
Kat sekolah, pelajaran semua bestbest. Ustazah Azurin dah best ;D

Time malam, kena pergi kedai Kak Yang.
Mak aihh, penat gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Kat kedai aku asyik nguapnguap je -..-"

Time otw nak balik, aku tidur dalam kerete sepuas puasnya!
Balik rumah, tukar baju, gosok gigi, TERUS TIDUR.
Tapii, terbangun awal lah pulak -,-"
THAHA.

Till here, BYEBYE
back to top?