▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, March 1, 2011 @ 4:55 PM
PENGAWAS

Pengawas?
Aku ada post yg aku kena temuduga right?
And semalam, dorang mcm pilih pelatih.
And, aku tak dipilih.
Agak upset but, takpe lahh. Takde rezeki en?
Kalau jadi pun, tak lama lagi aku pindah kan?
So, agak rugi jugak kalau jadi.

Kawankawan aku yg dipilih jadi pelatih :-
1. Raja Nur Zahin Zayani (Raja)
2. Nur Alya Qamarina (Alya)
3.Nur Athirah (Candy)
4. Athirah (Thirah)
5. Intan Darleena (Intan)
6. Hafizuddin Ahmad. (Din)
7. Shahrin Azmir (Shahrin)


Pergghh, tahniah lahh guys!

Kay, actually banyak lagi, but malas nak tulis.
Actually yang Intan tu bolah lah nak dikatakan KAWAN.
Cikgu mcm perli Intan duh! Dorang story kan, mcm ni

"Kena jaga mulut kamu tu, terutama KAU, INTAN"

Kalau aku ada kat situ, aku cakap "woooooooooooooooooooooooo"
Biar dia terasa gila mat.

Till here, BYEBYE

back to top?