▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, March 18, 2011 @ 9:10 PM
School (:
Hello bloggers and readers.
Assalamualaikum. Salam 1 Malaysia.
Kehkehkeh, over lah aku ni XDXD

Seperti yang korang tau, kita semua tengah holiday right? (budak sekolah je)

Baru lah aku sedar yang holiday nak habis.
Warghhhh, aku tak tau apa aku buat sepanjang this short holiday. -,-"

Check it out!

Hari Jumaat malam, balik kampung.
Hari Ahad, balik Shah Alam.
Hari Ahad until Selasa, aku ada camping.


Yeah, That's it! Tu je ke aku buat sepanjang holiday?
Hari Rabu until now, jadual aku sama je.

Bangun pagi, online sampai 6 petang. Pukul 6 aku mandi.
Malam, sambung online. Tidur.

That's all.
Boring duh hidup aku.

Tadii, aku chat dengan kawan "dia".
Siapakah? Malas lah nak tulis nama dia kt sini -.-"
Kawan dia cakap yang, yang, yang, yang.
Handphone dia dah jumpa. Semalam, kawan dia siap dengar lagu kat HP dia lagi tuh.

Okayy, aku agak terasa yeah? Ye lah wehh, sape tak terasa?
Selama nii, setiap masa aku pegang phone text dengan dia.
Tak pernah jemu pun.
Time aku ontheway balik, aku ada text dia.
Lepas dia dapat phone, takkan lah tak boleh reply kot?
Haishh. Takpee, maybe dia tak ingat kot.
Plus, dia sakit, Sakit ape? Sakit kaki. Teruk ke? Gedik je de tuh -,-"

Adik dia, kasi IM,


Ni yang first. Click to large yeah.

Ni yang kedua. Click to large.
Aku mengadu lah kat kawan dia. **gedik.

Kawan dia cakap, adikadik dia gebang jee ;D

Okay, back to the topic.
Harini, ramai sangat cakap pasal holiday dah habis.
Yeahh, Isnin ni sekolah.
Aku suka duh XD
But,kasut sekolah aku tak basuh lagii.
Dah lah hitam gilaaa.

Yeahh, aku suka sekolah! (aku sekolah dengan tak sekolah rasa sama je)

Till here, BYEBYE.
back to top?