▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, March 23, 2011 @ 7:31 PM
Shine it on.
Hello bloggers.
Assalamualaikum semua (:

Semalam, aku dapat result Geo. Lagi 1 markah nak dpt A. Tak sangka aku dpt B.
Heyyahhh. Andnad, kakak aku, Siti Nor Syafiqah Bt Haizad got 9A's 1B for her SPM.
Alhamdulillah, seriously I proud of her.
(woi kak long, bangga sikit eh)
Semalam, aku semangat gila belajar BM dengan cikgu Comeii (Cikgu Edayu)
Cikgu aku single ;D

Err, Muzik aku teruk gila mat ah! Aku rasa aku dpt 18% je.
Aku nak masuk seni boleh? HIHI. Boleh lahh,
Tapi seni boring right? Takpe, Muzik sampai form 3 je. Gagal pun gagal lah. TAHAH

Time rehat, aku baru nak solat Zohor.
Tengoktengok takde air. Aku malas ahh nak beratur panjangpanjang, so, aku tak solat.
Dorang pun tak solat. Hope harini ada air. Ish, aku nak insaf pun susah -,-"



Kay, aku actually ada banyak gila nak cakap kot.
But, aku lupa ape aku nak cakap. Padahal malam tadi dah fikir dah nak update ape kt blog.
THAHA. Haaa, aku suka cerita baru dekat KBS world. THE TORN BIRDS.
Korang tengok kay? Esok episode 2 i guess.
Kay, bye bloggers. Harini aku rajin nak pergi ICTL (kena paksa dengan Athirah Mazhan)
She such a good friend. Selalu ajak aku buat baik.
Wehhh, lEBIUUUUUUU ahh ;D
back to top?