▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, March 2, 2011 @ 6:04 PM
TODAY WAS A FAIRYTALE

LONG POST WEHH!

Err, today? It is supposed to be yesterday lah Wada.
Ngehhh, pape je lah.

Okayy, let's start.
Apa yg kononkononnya FAIRYTALE nii?
Actually, takde lah fairytale mana. Saja je buat gimmick sikit.
Okayokayy, let's start.

Aku mimpi BEST!
Errr, best ke? THAHAAH. Takde lah best mana.
Aku mimpi aku buli ZIRAH (jiran aku) sampai nangis je.
Pastu kena lempang dengan Kak Long (Syafiqah Haizad) sebab aku buat Zirah.
Act, panjang lagi, but, tak ingat lah.

Aku bangun je tidur, aku online.
Aku chatchatchatchat sampai tak ingat dunia.
Tengoktengok dah nak dekat pukul 12.
Nasib baik Kak Bibot tolong ingatkan ohh.
Aku pun kelibut lah mandi, gosok baju, susun buku.
Pukul 1230, aku tunggu lahh Cik Jumaat.
Pffffttt. Nasib baik lah sempat. Kejap gila kan aku siap? PELIK o.O

Sampai sekolah, aku duduk depan sikit kt dewan Alamanda.
Aku join pengwas junior. THAHA. Ye lahh, semua kawan aku jadi pengawas junior.
Andand, aku makin rapat dengan Fatin Najwa.

Masa first, math, kiteorang pergi kelas dulu,
letak buku, mainmain jap. Ada budak baru, pakai spek.
Macam nerd je weh.
Nama dia WAN MUHAMMAD HAZIM. Budakbudak SRAI kelas aku batak
sebab nama dia mcm nama adik Romeo -,-"
Terutama si DAINAL (MATINAL/DIENAL)
GERAM AHH DENGAN DIA!

Masuk bilik math, aku duduk belakang sekali dengan Syaza.
Budak time tu tak ramai, sebab, pengawas kan?
Kiteorang pun buat math sambil mainmain dengan Hakim, Zul and Angah.

Lepas math, muzik.
Muzik pun ok jugak. Tak main kompang, just belajar.
Sumpah satu hapak pun aku tak faham -,-"
Macam mana ahh nak exam nanti? Copycopy je lah. THAHA.
Camelia dah ajar aku sikitsikit, aku faham lah jugak.
Just tambah satu je (ye kot)

Time rehat, PERGHHH!! ALONE SIALL!!
Takde kawan! Raja dngan Alya pergi bertugas.
Nasib baik lah bakal menantu aku, Fie Affy temankan.
Pastu, aku jalanjalan dengan Azli. Azli je wehh -,-"

Lepastu Muzik balik, buku aku jadi sambutan orang ramai.
THAHA. Maybe sebab dorang faham kot note aku.

Lepastu, BI, BI tak best mana. Hakim ahh! Tak habishabis buat KAK LIMAH.
THAHA. Dia hafal kot dialog USOP!
THAHA.

Pastu, time GEO!
Kiteorang kena bawak si Wan tu pergi 1 Satria jumpa ustazah Azurin.
Ustzah takde, aku pun sembangsembang ahh kejap dengan dorang.
Pastu, kena turun bilik guru. Naik balik, nampak Ustazah.
Aku pun masuk lah bilik seni belajar Geo.
Time geo lah aku rasa paling BEST!
Athirah tak habishabis merepek ape kebenda ntah,
Aku duduk belakang, belakang aku budak laki.
Dorang speak Indon. THAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
SUMPAH LAWAK GILO!! Hakim kecek klate. THAAHHA.

Lepastu, solat.
Aku tak solat punnn, sebab aku ternampak Aimie, aku terus pergi kt dia
and sembangsembang dengan dia.
Aku rinddduuuu diaaaaaa :/

Pastuu, ada spotcheck. THAHAHA!
Aku tak kena, well, aku kan budak baikk ;D
Aku duduk sebelah Fatin depan Artika.

Pastu time balik, dorang ajak aku pergi beli air kt Cik Kiah.
Aku pun pergi je lahh kan. Aku ajak Husna!
Tetibe, guess aku nampak sape?
WHEEEEEEEEEEEEE ;DD
Romeo busuk aku! THAHA.
First time pulak wehh. Ye lah, kalau nak jumpa, msti je ade tak kena.
Ya Allahhhh, memang tak boleh dinafikan lagi betapa CUTE nya dia!
Mama pun pelik asal aku bile balik rumah je gedik sana gedik sini.
Sumpah dia cute gilaaa!!! Untung aku! THAHAHA.
Ishh, memang cute ah!
Then aku tegur adik dia. Nak tegur dia,
jalan laju sangat lah pulak -,-"

Time malam, banyak kot secret Izzat dia bagitau aku.
Terasa diriku amat dihargai! THAHA.
Dah lah, cukup panjang dah kot!

Till here, BYEBYE
back to top?