▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, March 12, 2011 @ 10:17 PM
WE RUN FREE ;D
HEYYYLOOOWWW BLOGGERS ;D
Asslamualaikum pembuka bicara ;D

Weeee ;D
Aku dah balik Shah Alam dengan selamantnya.
Alhamdulillah.
But, kepala aku banyak kali terhantuk kat kepala time ontheway balik sini.
Ergghhh, hell yeah? -,-"

Aku bertolak dari kampung pukul 930 pagi like that lah.
Then, sampai pukul 12 lebih.

Mama ajak aku pergi wedding -,-"
Aku marah mama sebab semua tempat nak pergi, penat lah -,-"
Then tak pergi pun. Aku sorang je dekat rumah.
YEAYYYYYYYYYYYYYY ;DD

But, agak seram kott.
Btw, rindu rumah aku XDXD
Bilik bersepah gilooooo.
Balik dari camp baru aku kemas.

Errr, aku takde ape nak cakap dah -,-"
Sooo, byebye guys.
Jumpa after camping.
Blog buruk aku! GONNA MISS YOUUU BABYY!!

Till here, BYEBYE
back to top?