▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, March 18, 2011 @ 8:14 AM
Wehhwehh, cepat lah timbul :(
Hello, assalamualaikum bloggers.

Jyeahh, harini aku gila sikit wehh.
Gila rindu and rasa kesepian.
Aku buka wall dia, aku pergi tekan olderpost, olderpost.
Aku terjumpa something cool.

tak sangaka dulu aku ada post dekat dia yang ni.

See? Kisah lama weh. Rindu duhh.

Aku click lagi olderpost, olderpost, and olderpost.

Aku terjumpa nii.


Kahkahkah, Gedik gila aku.
Aku tetibe teringat kat dia sebab ramai tanya pasal dia kat aku harini.
Mama, ayah, kak long, kak ngah, kawankawan pun sama.

Aku terus hantar msg dekat dia dalam facebook.

Pastu, aku dah stop stalk facebook dia.
Aku pergi home. Then, aku terjumpa
"I love when I see your name on my notification"
Aku buka, aku terus like.


click to large yeah!


Aku like cuz aku teringat something.

Ni nak story nii.
Time tu, dia demam tauu. So, malam tu tak text lah.
Text sikit je. Pagi tu, dia tak pergi sekolah.
Aku online lah. Tetiba ada notification dia comment ke like gambar aku or status.
Aku pun tak ingat.
Tetibe, aku terkejut gila sampai hampir nak jatuh kerusi.
Errrr.
Dah jatuh dah pun. Kihkihkih.
Aku terus lah text dia, and dia cakap dia dah ok sikit.
Jyeahh. Kuat gila ingatan aku :)

Okay lah, aku nak out.
Kalau aku teruskan online, sumpah demi Allah nanti aku gila.
Skarang ni pun rasa separuh gila.
So, bye bloggers.
Assalamualaikum (:
Goodnight yeah (:
back to top?