▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, March 22, 2011 @ 8:02 PM
We'll be alright
 Hello bloggers.
Assalamualikum semua (:
So, how's your day? Ok ke KO? 
Kay guys, I have something that I wanna to share.

This is supposed to update yesterday night but my mom tak kasi.
Dia dah balik Shah Alam. OHH NOOO . No freedom, no party with my sister,
no crazy scremo. Kaykay. As you guys know, aku nak berubah right?
So, aku tengah working in process nak berubah but slowslow lah kan?
Hakim cakap, kalau nak berubah jangan couplecouple.

That's mean aku kena clash lah ni? NOO WAY! Taknak aku! ;D
 Seteruk-teruk dia pun, susah aku nak lepaskan. THAHA. Poyo je.



And, guess what? Semalam, first time aku solat asar dekat sekolah.
First time? Wada, teruk gila kau. Patut lah result kau semua terukteruk.
Cakap pasal result, yeah. Teruk weh. Teruk sangat!
But, aku segan nak bagitau korang sebab result aku seriously teruk.

Aku just tunggu Geo and Sejarah je. Aku dapat english 80 pun mama dah bising gila.
Kalau aku bagitau markah science aku, lagilah :(
Semalam kan, aku balik je ada banyakkkkkkkkkk durian!
Weeeeee ;D Aku terus lah suruh Mama kopekkan durian tuu.


Hurrrrm, ape lagi ehh?
HAAA, cikgu math kiteorang, dia dah nak bersalin :(
Susah lah kalau mcm nii. Dia suruh kiteorang study sendiri.
Nampaknya, aku kena pergi tusyen lah kalau dah mcm ni jadinya.
Science, satu pun aku tak faham. 

Semalam, jamban takde air. Haishh. Asyikasyik takde air.
Kena lah pergi toilet dekat blok D tuhh.
Time aku masuk tu, ada group bohsia mana ntah.
Aku pergi toilet dengan Athirah, Maira and Afrina.

Seems like dorang tu tak suka Afirna cuz BF Afrina tu dulu BF dia.
Time tu aku nak masuk jamban, then akak tu angkat kain dia sampai atas.
Aku pun gelak ah. Then die cakap ape ntah.
Lebih kurang mcm maki. Haishh, fikir aku nak berubah and aku tak tahan nak kencing je duh,
Dah lah mcm bohsia kampung sesat kt Shah Alam.
Kat sekolah mcm BOHSIA! TU SEKOLAH WEH, BUKAN KELAB MALAM!
Siap ber make-up lah ape lah.
EUWWWWWWWW. DAH LAH WEMPITZZZZZZZZZZZ.


Aku actually tak suka sangat lah classmate aku yang lelaki.
Dorang jahat. Selama ni aku fikir sorang ni baik lah sangat.
But, korang kutuk aku right?
Time KH semalam, terasa duhh, fikir ah sikit, aku bukannya bola yang korang nak tendang sesuka hati.
Korang main anjing ye dengan aku?
Takpee, aku tau aku tak sehebat korang.
Ehh chop! KORANG HEBAT KE? NAK TERMUNTAH AKU!



K lahh,
TILL HERE, BYEBYE


back to top?