▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, March 16, 2011 @ 9:40 PM
Why ada banyak sangat msg bodoh?
Hello ;D

Okay, title dia agak tak baik lah kan?
But, serious wehh. Macammacam aku dapat semalam.
Facebook nak tutup pukul 11 lah ape lah.
Kau buat lawak ke ape?

Takkan ahh nak menggedik tunggu pukul 11? Dandan tu juga boleh tutup,
nak jugak pukul 11. Nampak sangat menipu!
Lagii, yang mcm mssg pelik tu.
Kasi kat IM tuu, aku nak buka, aku takut.
Kawan aku cakap, jangan buka.

Yeah, aku tak buka.
Takut ada virus.
Kak Ngah pernah kena, dia bengong pergi buka,
tengoktengok benda tu lucah -,-"
Virus lagi. Ya Allah. Serious teruk gila benda yang kawan dia kasi tuh.

Kalau kau tengok, eiii, serious menggelikan.

Okay, kalau aku teringat, serious aku nak muntah.
So, till here, BYEBYE

back to top?