▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, April 30, 2011 @ 2:01 AM
Apologize
Heyheyheyheyhey. Harini sumpah bosan gegila duhhhh. Hari bosan sedunia KOOWWWWWTT. 
Hmppphhh. Kan tadi aku ada gaduh dengan jantan mana ntah en, pasal apa ntah. Dia tu over je. Habis dia kena game dengan aku. Haha. Padan muka. Sapa suruh kau layan. Aku saja je test kau. Kay, kau tak hebat and tak best gaduh dengan kau. Tak lama lepas tu, dia kasi IM.

Kay, aku malas nak buat screen capture. So, A dia, W aku.

A ;woi !!!!!

W ;ape?

A ;aq nk minta maap ...... leh x ????
 
W ;hmppg
*hmmppphh
ye ahh
maaf diterima ;D
A; k ,,, sowy auw ...
W ; yyeeeeeee.
A ; kw klas 1 persona an ????
W; a'ahh
kau kenal er aku?
A; knl la ,,,, yg hri 2 ko senyum dkt aq 2 ap ??
W ; aku senyum kt kau?
tak ingat ah, kt semua orang yang aku pandang n die pandang aku balik, aku senyum
 A ; ad la ..... ooo
W ; time bila?
A ; enth aq x ingt ,,,
W ; haha
aku tak ingat duh
A ; aq pon sme ... hahahaha
W ; sakaiii
time tu aku kt kelas ehh
A ; dpn klas ...
W ; kau kt tangga en?
 
A ; aq dkt dpn klas 2 iswara ...
 
W ; haha
ok aku ingat
A ; huhuhu ... sje test ko

W ; -,-"
A ; :)
 
 THE END. Kay, aku maafkan dia. Haha. Btw, aku memang suka senyum kt orang. Sometimes byebye dorang mcm orang gila. Haha. Ye aku bajet buat mcm tu k bye
:)
back to top?