▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, April 19, 2011 @ 8:44 PM
ATHIRAH MAZHAN ;D
Ini budak sudah buat post dekat blog dia pasal saya ;D
Sekarang, turn saya pula cerita pasal dia.
Btw, ini dia.




Haha. Kay, let's start. 
Aku dengan dia baru je kenal this year. Time lantik jadi penolong tu, aku macam menyampah dengan dia. 

Adalah sebabsebab aku mcm menyampah dengan dia. haha. Entah mcm mana aku boleh suka dengan dia ni.
Dia ni baik, cantik, pandai. Sebab dia lah aku mcm nak berubah jadi baik kau tahu?
Sebab dia ah aku start solat zohor and asar kt sekolah tu. 
And, sebab dia juga aku mcm rajin buat kerja. 

Dia ni kuat touching, baru pancing sikit, dah touching. err.
Nasib baik senang je nak pujuk dia Haha. 
Since Ainin pergi asrama, Aimie pergi KRK, dia duduk sebelah aku.
Best duduk dengan dia. Dia suka ceritacerita.
Cerita dia kasi semua bestbest. Even dia tak cerita lebat mcm Intan, aku suka je.

haaa!! Aku ingat lagii, aku rapat dengan dia mcm ni, dia cerita pasal bebudak 20 suka kutuk aku,
pastu, aku start ahh share benda dengan diaa. haha.

THIRAH! I LEBIUUUUU LAH GEDIK!!!! ;D
Kalau aku tak dapat jumpa kau next year, byebye. Take care and jangan lupa aku (:
back to top?