▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, April 19, 2011 @ 7:52 PM
AZLI ;D

Heyyy!! Kay, aku nak cakap pasal kawan aku. Heee ;D
Yeahh. Kawan. Dia baik, ceria, hensem. Lagi banyak lah! Cuma dia, ni lembut sikit.
But, dia masuk taekwando(betul ke aku eja ni?) tauu. Haha. Dia nii, aku dah rapat since year 4.
Haha. Dia buat blog baru tau. Follow dia eh? Click here.
Blog dia yang ni better than lagi satu. Haha. Aku cakap ah blog dia cantik and aku jealous,
Tak sangka dia buat entry pasal aku. Haha. Terharu duhhh.


Haha. Comel en? Haha. Perasan jee. Azli ni dah dua hari tak datang sekolah. Truth be told, Imisshim.
Dia ada asma dia kata, maybe harini dia datang kuuuuttt.
Azliazliazli, serious lah blog kau cantik and aku jealous. haha.
Lebiuuuuuuuuuuuuuuuu too ;D
Aku dah anggap Azli ni mcm adik aku kau tahu?
Semua benda mesti aku story kat dia. Haha. 
Aku ingat lagi, time tu aku dengan Azli otw nak pergi rumah Beena.
Azli kata "Bila kau nak pindah eh?"
Wada : Aku tak ingat ke? Maybe lepas Wanie PMR. Kau tak ingat? Terasa duhh.
Azli ; Aku just tak boleh terima.


Time nii, nak nangis pun ada. Tapi aku terharu gegila lah dia cakap mcm tuu.
Dahdah, nanti nangis aku kang. Ngehh.

Till here, BYEBYE


back to top?