▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, April 24, 2011 @ 8:46 PM
Believe it
Yeah. Sungguh tak percaya. Haha. 2 perkara luar biasa terjadi harini. Nak tahu? Tanya Candy. Haha. Lagi satu tu, simpan story kt sekolah nanti. (dah sah kaki gossip). Takpe, kiteorang cakap benda bengong, bukan mcm pasal blue. Haha. Kalau ngumpat pun, pasal 2 minah ni je. Kan Candy kan? Haha.


Kayyy, semalam kannnnnnnnnnnn, KEROL kannnnnnnnnnnnnn, dia kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Dia minta couple kt kawan aku. Yeah kawan aku. I mean, KAWAN BAIK AKU! Hahahahahahah!!! BONGOK GILA! Aku text Kerol, aku tanya dia, pastu dia reply "Kau sibuk apahal? Dulu aku minta kt kau, kau taknak"
Tergelak tergulingguling aku semalam time baca text si Kerol ni XD Hhaahahahah!

But, bila aku dapat tahu pasal tu and Kerol cakap cmtu kat aku, aku mcm
 Kerol marah aku kutt. Ni nak touching ni. Ngehh.


Haaaa, aku still lagi tak puas hati dengan MINAH COPYCAT nii. Err. Dia tak serikserik lagi lah. Act, blog title dia tu, dulu aku buat I'LL BE ME.  Now die buat, apa benda ntah dia.
Aku dah cukup sabar dah kutt dengan dia ni. Errr.
And, cara dia post sekarang ni pun mcm ikut aku.
Candy pun perasan. Memang masalah gila babi ah minah ni.
Tengok ah kau, satu hari nanti, aku kasi CASH je weh.


Kehadapan perempuan yang aku benci, kau nak tahu something tak?

Memang kau kena dengan aku nanti. Err, aku dengar cerita balak kau mcm sound Candy.
Sudah, ajak balak plak dah diaa. Haha. Sakai jee. Dudua perangai mcm kutu je.

Kbye

back to top?