▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, April 17, 2011 @ 7:24 PM
Best moments II
Heyheyhey.
Haha. Kan ada aku buat best moments tu kan? Aku nak tambah sikit, time aku form 1.
Aku tahuuu, aku jadi form 1 baru 4 bulan. But, mesti lah ada best moments kan? Takkan ah takde.
Kalau takde, kau tak normal. Haha.


Kay, I have something to share with.
Yang maybe best bagi aku lah kan.
First week of school. Time tu kan tak kenal sesape. Haha. Time tu juga aku dah rapat dengan Candy.
But, time tu aku tak kenal sangat dengan classmate aku. Ada satu hari ni, dorang pergi solat.
Aku, Ainin lagi sapa ntah pergi selongkar beg bebudak 1 Pesona. Haha. Ngek je oh!


Ada lagiii, time tu, ada Panglima, Bendahara semuasemua. Azli belanja kiteorang main CC.
Time tu. CC belum buka lagi tau. Then, kiteorang tunggu lah kejap. Dudukduduk, makanmakan semua tu.
Time kiteorang tunggu, ada group budak keling pun tunggu sana tauu. Pastu Boboy datang naik motor and dia mcm nak belasah budak keling tuu. Raja gila cuak ah time tuu. Haha. Pastu, kawankawan Boboy mcm cakap
"Weehh, jangan weh"
Pastu, ada PakCik ni datang. Dengan kiteorang sekali kot dia marah. Azli dah lari, kiteorang pun lari lahhh.
Tak pasalpasal nanti kiteorang plak yang kena. Bila kt Maisha, kiteorang tunggu depan CC. Boboy datang balik bawak petbro dia. PetBro dia lempang keling tu, mcm gaduh lahh. CC pun dah buka, dorang gaduh sampai dalam CC kot, haihh. Haha.

Ada satu hari nii, Candy ada rejam lembing, dia suruh aku datatang kasi sokongan lah konon.
Haha. Aku pun datang je lah. Pastu, dorang kata dorang tak pergi sekolah. Aku pun telefon ayah, cakap aku taknak pergi juga. Ayah pun kasilah. Hihi. Mekasih ayah! Kiteorang practice lompat jauh, haha. Macam ngek jee. Padahal bukan practice pun, main air je adalah. Haha. Pastu, buat video lah apa lahh. Aku rasa en, haritu, kira mcm hari mondok kot. Pukul 12 mcm tu, pergi CC. Bijak bebenor.

Lagii, time hari buat 4x400 tu. Haha. Best duh. Lagilagi time balik. Lintas jalan tu lah.
Haha.
back to top?