▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, April 16, 2011 @ 8:40 AM
Best moments (:
Kay, ni, ada kawan aku, Aryn, dia tag aku. So, aku pun nak buat lah kan.
Kay, nak start nii. Hihi :3

Darjah 1.
Yang aku ingat, time tu dari bilik Muzik kot, kiteorang lari tau.
Then kena denda angkat kaki sebelah. Pastu kena lempang. Haha. Then, aku syok kt someone ni, kira first love lah nii. Kiteorang pun mcm couplecouple la. But, dia dah pindah. Dia duduk sebelah aku sebab cikgu tukar. Sedih duhh. Kiteorang selalu main suratsurat. Sekolah agama plak, aku rapat gila dengan si Husna. Aku 1 Taqwa, kelas ustazah Ruzyana. Kiteorang slalu berebut baca Iqra'. Haha. Rinduuuu :'( Then, aku kena perform buat lompat si katak lompat. Haha. Ngek jee

Darjah 2.
Kalau sekolah agama, yang aku tak boleh lupa, Izuddin syok kt Husna, then dia nyanyi
"Oh my darling, Iloveyou",
Haha. Sampai sekarang aku ejek dia!
Pastu, sekolah agama, aku selalu pakai sweater. Haha. Gedik gila aku XD
Kalau sekolah kebangsaan, aku kawan dengan Hazirah and the gang. Lama siot tak dengar cerita pasal dorang. Mana ntah dorang. Imissthem :(

Darjah 3.
Aku 3 Taqwa. Pengalaman yang aku maybe tak mungkin lupa, aku gaduh dengan Azrul pasal magazine.
Haha. Bongok gila. Siap campak pencil box semuasemua. Kalau sekolah kebangsaan, aku sukaaaaa ponteng! Haha. satu hari tu, aku ponteng then pergi raya rumah cikgu ikut KakNgah. Haha. Lagii, time tu puasa, hampir satu kelas tak turun rehat. Habis kiteorang kena marah. Pastu kena denda duduk depan bilik guru. Tapi, kt 3 Taqwa aku memang suka gaduh! Haha.

Darjah 4.
Time ni, aku dah kenal erti persahabatan yang sebenar. Time ni, aku rapat dengan Nanis dulu, Nanis mcm rapat dengan Raja. Time tu aku tak rapat dengan Raja lagi. Then, Eda pindah. Nanis depan aku, Raja sebelah aku. Pastu, Alya budak baru. Duduk sebelah Nanis. Aku ok dengan Husna. Husna rapatgila dengan Muca time tu. Tapi, time darjah 4, aku banyak dengan Azli, Raja and Alya. Kiteorang bentang tikar kt belakang, buat group. Haha. Reka lagu lah ape lah. Pastu, aku suka gila bawa marshmallow pergi sekolah. Ala, mcm bekal lah kan. Hihi. Pastu makan time cikgu ajar. Haha. Time kelas tambahan pukul 2, selalu pergi kantin and lepak jap kononnya nak skip lah tuu. Haha. Then, aku syok gilaaa dengan budak darjah 5. Err, dia tu dah lah stupid. Kelas DEDIKASI -___________- Haha. Tapi sekolah agama, aku lupa. Time darjah 4, aku banyak buat hal. Selalu kena keluarmasuk bilik guru, kena denda. sebab bising lah, sebab plan nak skip koko lah. Gaduh lah. haha. Siot je .


Darjah 5.
Aku sepatutnya masuk 5Kreatif. But, kena turun 5Gemilang. Aku turun tangga sesama dengan Raja. Raja nangis wehh. Sian aku tengok :3 Aku duduk tengahtengah, sebelah aku Azli and Raja. Haha. Belakang aku Beena. Beena selalu bawa makanan and kiteorang selalu makan dalam kelas. Aku selaaaaaaaaallllllluuuu sangat gaduh time darjah 5. Tapi, yang aku ingat, aku gaduh gila teruk dengan Alif Fikry, sampai dia kena lempang dengan Cikgu Ahmad. Haha. Pastu, time pertengahan tahun mcm tu, kiteorang anti gila dengan BEENA! Haha. Lawak je ohh!! Pastu, aku gaduh dengan Raja. Sebelum rehat tak bertegur, lepas rehat dah ok. See? So, aku baru gaduh dengan Raja 1 kali je. Wahhhh!! Haha. Aku suka gila lepak kelas 5Cemerlang. Ada satu hari tu, aku tak siap KH, then, aku kena buat kt luar. Sensorang plak tu. Haha. Pastu, Kerol selalu jerit kat lobang "WADA!! I LOVEYOUUU!!"
Haha. Serious tak leh lupa! And, aku suka gila lepak luar kelas sekali dengan budak cemerlang. Banyak kali kena marah sebab aku tak jaga kelas. Haha. Pastuu, CikguFahmi banyak kali denda kiteorang. Errr, haha. Bongok jee. Sekolah agama plak, aku 5Ikhlas. Tak silap aku, kiteorang gaduh dengan Munifah. Main balasbalas surat. Darjah 5 kot aku rasa.

Darjah 6. (senior year)
Haha. Poyo je aku nii. Aku patutnya masuk 6Juara, but masuk 6Kreatif. So, aku dah rapat dengan Muca. Time PMD, aku mcm biasa lah dengan Raja. Then, aku, Muca, Alya and Raja dah start rapat. Time nii, aku addicted gila kt bebudak darjah 1. Haha. Aku suka gila layan dorang! Main kejarkejar lah apa lah. Pastu, kem kt sekolah. Lagi best! Haha. Pastu, kem Raudhah. Haha. Best gilooooo!!! Serious aku cakap! Memang terbaik ahh!! Tapi, Muca tak pergi. Rugi habis ah sape tak ikut. Time hari ibu, sekolah agama ada jual bunga right? Then, Alif Syahmi and the gang (bebudak darjah 1) kasi aku bunga. Ya Allah, sweet nyaaa :') Aku still lagi simpan bunga tu walaupun dah berhabuk gila. Tapi, aku suka buli budak yang aku benci. (bebudak darjah 1 ah) Sampai dorang nangis! Haha. Comel tengok dorang nangis. Aku suka! Yang aku tak leh lupa, time tu nak balik, aku gi belasah Faez (budak darjah 1). Haha. Dia bagitau bapak dia. Errr. Pastuu, aku masuk nasyid. Haha. Best wehh. Selalu sangat berlatih. Sekolah KINA punya nasiyd mcm power kot wehh. Kiteorang kena perform ah apa ahh. Dapat duit :3 Hihi. Time akhir tahun tu kan, aku suka gila gi sekolah agama. Jadi gila kot. Haha. Rindu kt dorang :3 Haaa!! Ada lagi. Macam nii, gang Munifah, buat Facebook
"FARAH IZZATI" and dia mcm sound Jihah. Haha. Pastu aku sound dorang balik. Haha. Aku memang dah agak dah tu gang dorang. pastu, dorang gaduh dengan Fifie lah apa lahh. Tapiii, aku tak gaduh teruk tahun lepas. Otak dah matang sikit. haha. Tapii, aku ada gaduh dengan KakNgah sampai bibir dia darah kena tendang dengan aku. Haha. Lawak je xDD And, darjah 6 , pergi Tambun. Ada lawatan. BEST GEGILAAA!!! And, tu lah first time Hasif nampak aku. Aku rasa aku perasan ada dia, but time tu tak kenal sangat en time tu. Tapi, bagi aku, darjah 6 lah darjah paling bermakna dalam hidup aku (:
Aku suka panggil Wassim "SAYAAAANGG" kekuat. Haha. pastu dia mcm memalu. haha. Ngek jee XDXD


Kk. So, maybe ni je lah yang aku ingat. Haha. 
Till here, BYEBYE
back to top?