▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, April 12, 2011 @ 7:19 PM
BUDAK CUN SEDUNIA!
WAHHHH!! SAPE NI? Cun kan dia? Ini lah Intan Darmila apeape ntah nama dia bt D. P BALI. Bebudak kelas aku panggil DEEPAVALI. Memang ramai ah anti si Intan nii. Sampai kt group ada ANTI-INTAN. Ada page, ANTI-INTAN. But, aku tak join. Group tu aku leave. Hmm, seriously aku cakap, dia memang penipu. Dia cakap dia ada jet peribadi. 5 tiket concert Justin Bieber (tapi sekarang dia dah buang.) 2 kafe. Banyak lah dia menipu. Andand, BUDAK NI BENCI SANGAT KT SAYA! (dari first day of school weh!) memang taknak kalah lah kau kan? Kau cakap sebab aku suka senteng baju sampai atas. Ngeh. Bodoh. Tak puas hati, cakap je ah terus. Kau ingat tak yang aku sound kau kawkaw sebab kau cakap kt Cikgu Juraida ape benda ntah en. Pastu, tulis novel pasal KAU COUPLE DENGAN SYAHREIZA! Kau ni tak tau malu ke weh? Kau kasi surat kt SYAH AND AKMAL! HAHAHAHAHAH! Buat malu je lah weh! Tapi, aku kesian jugak dekat kau, ye lah, mak bapak cerai, aku tahu, kau kurang kasih sayang, kau bosan. Sebab tu kau tulis novel haramjadah kau tuh. Hmm, aku ingat nak backup kau duh, tapi, entah lah. Kenapa kau nak menipu weh Intan? Nape? Asal kau nak bajet yang kau ni KAYA sangat? Supaya nak ramai kawan ke? Begitu? Aku tak rasa kiteorang kawan dengan someone ikut harta. Kau tu dah lah sombong, memang kiteorang menyampah lah kan. Haaa, aku dengar cerita, time kt kem pengawas, kau volunteer angkat tangan orang paling cantik and cun. Muka mcm ni korang nak gelarkan cantik? Haha. Muka mcm jawa bangla. Haha. Kau tau tak? Budak keling yang Moha tu lagi cun weh. (serious aku cakap, dia memang cun). Intanintanintan, aku tau kau benci aku en? Hmm, takpetakpe. Aku dengar cerita, kau nak pindah, kt US. US? ulang suara, US! Ohh, US, kk, byebye Intan. Semoga kau mati je kt sana tu. Haha. Dah lah Intan, aku bukan nak cari pasal, kalau kau nak kiteorang berbaik dengan ka, ubah sikap kau. UBAH SIKAP KAU! UBAH SIKAP KAU!
back to top?