▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, April 9, 2011 @ 8:00 AM
BUDAK SEKOLAH ;D
Hehehehelooooo.
Kay, aku ada benda sikit nak story. Actually banyak gila but aku malas nak update blog.
Hihi. Takde masa kottt, ngehh. 
(setiap story, warna lain)

Aku dah dapat handphone aku balik.
Ngeh, just minta mcm tu je kt mama. Then mama mcm "AMBILLAH"
Aku dah happy tahap gaban lah kan.
Kak Ngah, kau patut berterima kasih banyakbanyak kt aku eh.

Kan Ikmal nak pindah kan. Btw, aku pun duh. Rumah aku berkotakkotak dah. :(
Aina kasi surat, then baca depan aku. Sampai aku pun menangis wehh.
Mal cakap bebile mase je dia boleh pindah.
Serious nanti diam kelas 1Pesona :(

Harini, ada sekolah ganti.
Aku rajin sangat nak pergi.
Dua kali nama aku kena sebut sebab cikgu panggil.
First tu Raja and Alya nak jumpa. Awww aww, sweet en?
Dorang ada camp but curicuri jumpa aku. Nak nangis aku :(
Sebelum rehat, banyak main game. Yang aku paling suka, protect telur lah.
Punya lah gelabah cari bahan, tapi, pecah juga -,-"
And, aku ketua kumpulan. Pastu, main kahwin cerai tunang semuasemua tu en,
aku partner dengan Raihan. Gatai betul betina ni.
Kan aku tak rapat dengan die en, so, agak geli. Hehe 
Time rehat, acik tu ambil kuey teow tom yam aku CEPAT GILA BABENG EN?
MEMANG AKU SUKA GILA LAYANAN MAKCIK TUH. DENGAN MUKA KEREK NAK MATI.
Lepas rehat, buat geo, kh and science then balik.
Time ni aku dah mengantuk gila gaban sampai terbaring kt peha Cam. 
Mama ambil awal and I was like "ALHAMDULILLAH!!"

Semalam, aku pergi DEMC lawat Asyraf. Alhamdulillah, he's fine.
Acap, aku kenal kau. Kau cousin aku yang kuat! Hahah! Dia tahan sakit dia for 1 week.
Takut nak bagitahu MakLang, Semalam semua share stories kt wad Acap, it's kinda fun!.
*rindu nak bbq dengan dorang.

Kem pengawas seriously mcm best je oh.
Bad cerita macammacam. Warghhh, jealous gilaaaa >.<
Raja, Imissyouuu duh gedik 
Aku tak tahu asal aku rindu gegila mat dekat minah gedik ni,
seriously rindu gila. Tak tahu lah nape.

Baru lah aku tahu aku ada kawan yang SS gegila.
Euwww. Lain ahh kalau BF dia en?
Ni, laki tu tak ckp "AKU SUKA KAU" pun, but, over gila.
Jantan baru duduk sebelah dah batak gila mat. First time ye? Weh, kawan sekelas kot.
Jangan lah SS sangat, geli lah weh. Maybe first time kot, kk, aku faham (:


Asal sekarang ni banyak orang pergi Melaka eh? -,-"
Pelik -,-" (jealous sebenarnya)

Esok ada birthday party rumah Beena. And kemungkinan besar aku jumpa Hasif.
Hope esok tak jadi mcm haritu lah duh. Esok pergi naik bapak Anis, and for the first time, aku nak pakai selendang. Ermm, maksud aku, slama ni aku pakai tudung ada sebab. Example, lawatan sekolah agama, reunion jumpa ustazah, raja rumah ustazah. But, esok, takde jumpa ustazahnya. Aku just nak try, SOMETHING NEW (: Boleh kan? Well, kata nak berubah.

Pagi tadi, aku rajin bangun pukul 7. Kemas rumah, baca buku.
Buat folio sejarah and geo. But, erghhhhhh, tetibe dia mcm stuck.
Hell yeah? Seriously time tu aku nak hentak je PC nii.

Petang tadi, aku rajin join budak kecik main baling selipar.
Waahhh, sudah terer. Boleh kalahkan mastermaster B_15 lah eh? XD
Time nak dekat balik, duduk kt public phone sekejap. Ada Shira dengan adik baru dia.
Ya Allah, comel gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
 Dah lah dia suka main dengan aku. Aku ni memang layak lah dikurniakan adik.
But, mama sakit :( Habis meninggal nanti (serious tak tipu)
Kalau macam tu, tunggu anak je lah (gatal gila kau ni Wada)

Hari Jumaat haritu, I mean, semalam lah kan,
sikit gila babeng manusia datang. Tiem science buat experiment tau. Time aku aku tetibe serious.
Kalau diikutkan, time science ah aku active menyakai.
Teacher marah gila kt Hakim and the gang ohh.
Tapi seriously ohh, teacher ajar pun Syok Sendiri je. Sorry teacher cantik, ILOVEYOU!
Time sejarah lah best, ada lagu baru lagi. Haha. Pasal melaka pokemon ape ntah.
Pastu cikgu cakap yang time perhimpunan budak perempuan suka tarik tali bra.
Time ni seriously aku gelak gila babeng. Macammacam ah cikgu ckp,
time english, teacher tak masuk. Kiteorang kumpul reramai, dorang kutuk Hasif XD
sebab Hasif pelat S. Aku just gelak je lah. Che cerita gila hebat ah XD
haha. Sambil tu, kiteorang main baling benda kt kipas.


Now, aku tengah tengok AF. Nak tau ape aku teringat sampai gelak jatuh kerusi ni?
Kan ada cerita "ANAK AKU ARITS". ABUNDI MIMI. AKEDEMI BINTANG.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH!!
Lawak err? Ntah ah, but bagi aku lawak gila. Haha.


back to top?