▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, April 20, 2011 @ 6:30 PM
Common Denominator (:
Hello readers ;D
Assalamualaikum!

Ohhkayyy, semalamsemalamsemalam.
Err. Boleh lah nak dikatakan BEST tuu.


Aku datang je, letak beg. Jumpa Athirah Mazhan. Dia duduk dengan Candy time tu.
Aku pegang Thirah, rasa badan dia panas. Tengok dia mcm moody. Aku tanya lah "Kau demam ke?"
Pastu dia nangis. Tanya lagi, then dia angguk. Aku, Candy and Maira bawa dia pergi bilik Kaunseling.
Haha. Salah bilik lahh. Tapi nak kasi dia rest dulu en, so bilik yang terdekat, biliik kaunseling.
Cikgu suruh aku cari cikgu Subrina atau cikgu Aishah, minta kunci bilik rawatan.
Time nak naik tangga tu, Fatih kata
"Sorry tak boleh lalu sini"
Wada : Urgent lah! 
Fatih : Sorry sesangat, lalu tangga sana. Sorry sangatsangat.

Aku dah mcm WHATTHEHELL. Start semalam, aku benci Fatih -___________-"
Kiteorang pun lari lah. Pastu turun, naik balik.
Masuk bilik guru, cari cikgu Subrina. Turun balik kt bilik kaunseling. Cikgu suruh apa ntah.
Tapi kiteorang kena lari sana, lari sini. Penat kau tahu?
Bila dah settle, ambil beg, bawak beg Athirah masuk bilik kaunseling. Beg Candy kiteorang bawa masuk kelas. Err, mending gegilaa. 

Pastu, Math. Cikgu masuk lambat. Time cikgu dah masuk tu, aku mcm rajintakrajin je nak buat kerja.
Aku tak bersemengat ohh dengan cikgu yang tuu. -________-
Sesambil buat kerja, mcm biasalah kan, sesembang dengan Hakim. Maira pun ada kuut. 
Pastu, aku malas gilaa nak buat. Aku baring. Cikgu kata, 
"SITI N SYUHADA. Buat kerja lahh. Perangai sama je mcm boyfriend dia tu"
Bf? Cikgu kata Boboy bf aku -__________-
Taik betuuuul. Orang mcm Boboy nak jadikan bf? Haha. 

Lepas math, Muzik. Muzik ok lahh juga.
Aku suka usik Fahmy tau. Shah tunjuk je aku buat suara gatai "FAHMMYYYY".
Haha. Cikgu Amlah kata aku sesuai masuk teater sebab suara aku kuat dengan ape ntah.

Lepastu, rehat. Aku pergi koperasi dulu. Duduk dengan bebudak KRK jap.
Pastu aku kata ah kt Norman
"Weehh, Maira touching dengan kau. Kesian duhh aku tengok dia tuhh".
Pastu kawan Norman tu suruh aku duduk dengan dorang. Err. Dia buat mcm orang bisu.
Aku ingatkan dia tu bisu, rupanya tak -..-
Aku buat cara orang bisu kata B A B I. Kan last year belajar bahasa bisu time english. Haha.
Pastu dia merepek apa ntah.
Then aku pergi kantin. Pastu, ada budak nii kasi surat. Ngehh. Sakai betul.
Wadaaa, tu ah kau, nak sangat dapat surat cinta, kan dah dapat dari gang Pirates. Haha.
Nyampahh ohh. Tapi kesian ah, dia tu mcm OKU sikit. 

Lepas rehat, Muzik lagii. 
Lepas tuu, english. Teacher masuk lambat tau. Shah ajak pergi fotostat. Aku ajak Candy sekali.
Haha. Saje je nak buat Intan sakithati. Ngehhh. 
Lepastu, masuk kelas. Teacher dah masuk. Kteorang masuk seseorang tau.
Dorang kata
"FOTOSTAT"
Err. Mending -__________-"
Lepas teacher blah, sebelah aku kosong. Hakim duduk kejap.
Tetibe je dia cerita time dia darjah 2.
Dia ajar Hasif mencuri. Hasif kata "Cik, saya nak curi."
Hahahaha. Ngek gilaaaa. Bila kena tahan dengan cikgu, dia kata
"Saya minta izin je". Haha. Jahat duh Hakim. Darjah 2 dah pandai mencuri.
Haha. macam ape jee.
Time geo, tetibe je hujan. Lebat gilagilagilagilagila! Seronok tengok air hujan menitik.
Dah pukul 455. Cikgu kata "Siapa berani pergi lah solat".
Mai tanya "Kau boleh tak Wada?"
Wada : Boleh jee.
Mai ; jom solat.
Wada ; jom.

Haha. Tetibe plak, Maira nak pergi toilet. Pergi toilet biasa, dia suruh pergi toilet blok A.
Takde lampu duhh. Aku tunggu luar. Ya Allah, BANYAK GILA AIR!!
Aku buka kasut, pastu main air kt luar tu. Haha. Mai plak tak kencingkencing sebab takut.
Lastlast, dia kencing juga. Aku teruskan main air. Naik kelas pegang kasut.
Tengok tingkap, main air hujan. Haha. Macam orang sakai. Banyak gila air!
Banjir dah sekolah aku semalam. Tengok kt belah kanan, pun best juga,
Haha.

Lepas Geo, masuk bilik apa ntah. BM plak. Buat ringkasan. Aku duduk sebelah Hakim and Syaza.
Lepas dah siap, balik. 

Malam tuu kan, aku tidur awal kutt. Around 830 mcm tuu. Until 10 kuutt.
KakNgah dah balik. aku tendang dia sebab dia kacau aku. Aku sambung tidur atas katil aku.
1030 aku bangun. Aku tidur pukul 130. KakNgah plak tak habishabis gayut dengan BF dia.
Gedik gila (jealous sebenarnya)

Till here, BYEBYE

back to top?