▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, April 7, 2011 @ 7:48 PM
FAMILY ONE PESONA! ;D
Hello korang! So, how's your day? 
Kay, aku patutnya update semalam but aku busy. Nanti teman cerita ye? Heee ;D
Kay, semalam punya semalam 19 and 20 takde air.
So, memang ramai gila ah yang tak datang sekolah haritu.
Time aku nak masuk sekolah tu aku sembang lah sekejap dengan P.Ramlee.
Dia botak, buruk habis! Haha XD

Kat dewan alamanda, aku banyak dengan Atikah.
Kelas kiteorang kena duduk dekat dewan Alamanda sampai masa kedua kot.
Sekali dengan 1 Juara, 2 Satria, lagi ape ntah.
Aku banyak kali pergi kantin (bosan punya hal) and, ada ular wehh.
Memang aku jerit lah kan.

Time kt dewan Alamanda tu, aku banyak duduk dengan Syamimi and the geng.
Macammacam dorang cakap. Tapi, pasal diri dorang.
Haha.


Pastu, masuk bilik Muzik. Sebab time tu Muzik.
Aku banyak lah jugak mainmain dengan Cikgu. Haha.
Sampai cikgu nak kurung aku XD

Lepas Muzik, Geo. Geo, salin nota je. Pastu cikgu merayau.
Aku jadi gila habis XD
Banyak main solesole. Haha.

Pastu enn, aku dengar satu story, ade budak niii nak lempang aku time muzik sebab aku terlepas cakap.
Ngeh. Kau yang menggatal pergi tulis novel merapu tu asal?
Buat malu je. Siap ckp ada PRIVATE JET lagi.
memang taknak kalah habis lah kan weh!

back to top?