▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, April 18, 2011 @ 8:26 PM
FLY TO YOUR HEART ;D
Heyheyheyhey. Assalamualaikum (:
Yeahh, dah sekolah wehh. Bangga sikit. Haha. Kalau sekolah best sikit dari tak sekolah.

Kay, semalam, banyak benda yang berlaku kutt.
Semalam, birthday NURALYAQAMARINABTRAMLI,
Haha. Anak kawe punya hari jadi lah ;D
HAPPY BIRTHDAY ALYA! May Allah bless you. Moga kekal dengan Hariz BORIZ ;D



Kay, ni Alya nya.  Comel kan? Mesti lah comel, tengok mak lah weh ;D
Haha. 25/4 nanti plak birthday Husna. Aku maybe kasi hadiah mcm aku kasi kt Hasif tu je kot.
Senang sikit. Takyah susahsusah nak fikir.

Semalam pun dapat nametag. Haha. SITI N SYUHADA.
Aku tak tahu asal aku suka gila dapat nametag semalam duh.
Aku asyik belek jee, then sengihsengih. Haha.


Semalam juga hari last dengan Afrina.
Even aku tak rapat dengan dia, sedih ah gak dia nak pergi asrama ni.
Kau take care eh kt sana Afrina? 
Time aku nak call Mama pakai public tu, Candy dengan Athirah ada (Candy menyemak je oh)
Pastu, dorang nampak Afrina tengah tampaltampal kt ruang fotografi. 
Lepas habis call, aku join ah. Dorang ambilambil gambar.
Haha. Aku pun join lah. Antaranya :-

 Ini MEIMEI. Haha. Time rehat
 Batak and, SELEKEH -______-
 Tak boleh hidup tanpa handkerchief ;D
 Ini bear yang orang kasi kt Afrina. (Boboy menyebuk)
Kay, aku suka yang ni duh. Time ni aku yang menyibuk. Kay, aku tinggi. Haha.

Balik kelas, teacher tak masuk. Kena salin apa kebenda ntah. Aku tak buat pun.
Sebab ketinggalan jauh kot.

Pastu, solat. Sebelum solat tu, aku, Din, Maira, Hakim, Angah, Che je kot, cerita pasal kisah lampau.
Cerita punya cerita punya cerita, tetibe je Hakim nangis. Kiteorang dah pelik lah.
Pastu, pergi lah solat. Aku dengan Maira still ckp pasal kisah lampau kiteorang.
Otw masuk kelas pun still cakap lagi.
Haha. Masuk je kalas, cikgu dah masuk.
Cikgu Afiq jadi cikgu baru. Faham lah juga dia ajar.
Sambilsambil buat tu, aku tak habishabis tanya Hakim asal dia nangis tadi.
Hakim pun tarik kerusi then duduk dekat dengan aku, dia mcm bisik sebab taknak kasi orang dengar.
And, dia pun cerita lahh. Hmm, Hakim, aku pun rasa apa kau rasa wehh, seriously aku cakap.
Tapi, aku kat orang lain, bukan kat dia. Biar je lah dia tuu. Kau takyah nak sesedih kayh?

Pastu, Che plak. Dia cerita pasal Anis dia tu -______-
Err, ok, Che baik. Seriously dia baik sebab dia tunggu Anis lama gila.
Haha. Che pula cerita pasal kawan dia kat aku, Err, aku dah bengong dahh.
Tak tahu nak back-up sapa. Aku diam je lah.

Err, dorang cakap, dulu, aku selalu marah Angah and Hakim.
Contohnya, aku tengah lepak dengan Mal semuasemua en.
Pastu Angah and Hakim datang, aku mcm
"WEHHH, BLAH AHH. MENYEMAK AH KAU NII." 
Ya Allah, jahat gila aku. But, dorang still lagi baik dengan aku :(
Time perhimpunan, sedih duh. Nak nangis aku bila dorang kata macam tuu.
Hakim, Angah, sorry sesangat. Sorry ahh. Sorry tauu. 
Dorang cakap, then Angah blah. Kesian duhhh.

Malam tu, aku ikut Mama hantar kaklong and kakngah pergi tusyen.
Lepastu, aku pergi MRKB.
Bagus sangatsangat lah tu -,-" Aku pergi MRKB kau pergi anggerik. Haishh. (kecik je dunia)
Beli gam, gunting. Haha. Pastu buku skrap. Sebab nak buat folio tuhh.
Ngehh. Pukul 1115 baru benda tu siap.
Takpe lah, asalkan siap kan? Btw, ILOVEMYNEWFOLIO! YES I DO!
HAHA. THANKS MAMA! LEBIUU! MUAHMUAH!
Haha. 

Haaa, sebelum tu,semalam, INTAN kena baca buku kat atas pentas.
Err, menyampah aku. Nak je aku tikam dia -_________-"
Time cikgu panggil nama dia, aku perli and jerit ""' "PRIVATE JET WEH!"
Err, geram ah dengan dia tuhh.

Kaykay,
Till here, BYEBYE
back to top?