▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, April 7, 2011 @ 9:12 PM
HARI SUKAN SEKOLAH ;D
HELLO! ASSALAMUALAIKUM!

Kay, semalam, sekolah aku ada buat sukan dekat Stadium Panasonic Seksyen 21.
Aku datang naik Jumaat. Time nak datang tu, jam kot! Haishh.
But, aku tak jumpa Raja pun. Aku datang je, aku nampak Athirah Mazhan.
So, duduk ah kejap dengan dia.


Aku dengan Aimie, Alya, semuasemua en. Pastu aku duduk kt tempat Bendahara.
Aku sebenarnya Panglima. But, malas lah nak duduk kt Panglima.

Acara start pukul 9 lebih mcm tu. Time acara dah start tuu, aku dah start merayau kott.
Dah ah tak bawak handkerchief. Nasib baik aku bawa 2 baju spare.
Haha. Lepas breakfast tuu, kiteorang naik atas, lepak atas kejap dengan Khairul semuasemua.
Then, turun bawah tempat panglima. Raja dah tidur kot. Haha.
Aku duduk dengan Shauki, Syamimi, semuasemua.
Time ni agak best lahh. Haha. But, aku tak makan pun makanan yg cikgu kasi sebab mcm tak sedap je XD
Aku pun kasi lah kt Syamimii.

Tapi semalam, aku banyak makan sugus XD
Aku ambil rantai manggis XDXD Haha.

Pastu, kena berkumpul kt dewan tu kan.
Khairul syok kt akak Raja XD
Haha. Lawak oh. Dia cakap Raja gemuk and pendek.
Haha. Pastu kiteorang main yang botolbotol tuh XD


Pastu, balik. Balik jalan kaki ;D
But, tak seseronok mcm haritu.
Maybe, sebab aku tak tahan sangat nak kencing kot  XD
Singgal petronas, tukar seluar sebab seluar akuu basah kena simbah dengan air Choki -,-" 

Candy dengan Alya jalan lambat gila kot -,-"
Ngehh.
Kiteorang pergi rumah Cik Kiah jap. Pastu Kerol balik.
Aku, Azli and Raja pergi taman gelap.
Macammacam kiteorang cakap.

Time nak blah tu, Farah datang. Kiteorang nk gi Cik Kiah, sebab, ada barang dia tinggal.
Pukul 330 dia takde gak, aku pergi padang tu. Azli main petik ceri semuasemua.
Tetibe, kereta dia lalu. Baru balik kot.
Pastu, dia mssg. Aku pun pergi kedai Cik Kiah.

Heeeee ;D Aku kasi je lah hadiah depan Cik Kiah. Lepas dia dah blah,
Cik Kiah cakap something dengan aku. But, seram gak ah. Haha.

Lepas kasi hadiah, pergi taman Bibik. Lepas dia habis solat, dia ajak aku pergi beli ice blended.
Aku pun ikut je lah. Hasif belanja wehh. Haha. Terharu XD
Sekali dengan Azli and Farah dia belanja.

Ingat nak ambil oreo, die pun ambil milo jee. Aku pun ambil grape je lah.

Bila dah sampai rumah, lupa plak nak ckp "terima kasih"
Andand, dia ckp dia suka hadiah yang aku kasi.
Mak dia pun ckp hadiah aku kasi tu cantik.
Wahh, terharu :3
Haha. So, hari Ahad nii ada birthday party rumah Beena. Boleh lah ambil peluang jumpa lagi :3
Haha. Till here, BYEBYE
back to top?