▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, April 14, 2011 @ 7:42 PM
HIGHER
"Wada, bagun. Harini Wada ada bola jaring right?"
Mama kejutkan aku sebab aku suruh malam haritu.

Aku pun mandi lah semuasemua. Tak tergesa-gesa pun sebab, semua aku dah siapkan.

Ayah hantar kt sekolah, then aku pergi rumah Raja. Haishh, terasa jauh lah pula.

Sampai je rumah Raja, Raja cakap "Tunggu Aina jap".
Aku dengan Raja pun baring then cakapcakap,. Pastu, aku pakai kasut, tengoktengok Aina datang dengan abang dia. Lepastu, kiteorang pun gerak lah pergi sekolah.

Sampai je sekolah, aku pergi gelanggang serbaguna. Sebab, kt situ dah jadi tempat bole jaring. Ada kelas pagi tengah main, and, awal lagi, so, kiteorang pergi kantin. Pastu Irdina datang and cakap "Wada, Raja, Candy tunggu korang kt koperasi." Pastu aku dengan Raja pun pergi laaa. Time tu, aku mcm bisingbising lahh sebab Choki Icad cerita something yang cool. Haha. Then aku mcm kecoh ah. Time nak blah tu, abang tu cakap 
"Awak, mulut awak ni mcm longkang lah, tak boleh diam." Aku mcm dengar cmtu, then aku ckp lah
"Haa? Ape die?"
Dia cakap "Mulut awak ni tak boleh diam ke?"
Aku cakap ah "Kau ckp mulut aku mcm longkang eh? A'ah, tak boleh diam."

Pastu, aku jeling. Time nak blah tu aku perli dorang kuatkuat. Dengar kot. Pergi mati lah. Dia tu ponteng kelas lepak koperasi. Perangai kau tu mcm lombong. Haha. Sumpah sakithati gila. Dah lah muka buruk gila, mesti budak boodoh and budak wempitzzzzzzz. For sure lah. Muka hodoh nak mampus, ye lah tu.

Kay, pastu, tunggu cikgu punyalah lama. Start bola jaring pun lambat.
Aku team purple, but tak sama dengan Candy and Raja. Sakai duhh akak form tu tuhh, mcm dnfuilfgl5.

K, lepas main bola jaring, aku balik rumah Raja. Online punya online, gosok baju, sesiap and pergi sekolah.
Letak beg, beli ais kepal. Beli coklat oreo kt Syamimi. Hihi. Aku banyak mainmain dengan Emel and the Gang. Aku pun tak tahu asal aku mcm dah rapat dengan dorang. 


KAY AH, AKU TAKDE MOOD. BARU LEPAS GADUH DENGAN WANIE SI BARBIE. BYE!
back to top?