▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, April 22, 2011 @ 7:42 PM
JUMANJI ;D

Hihi. 
Kay, today is FRIDAY ;D
Aku pergi naik ayah Husna, pastu ada Fina then pergi beli keropok lekor.
Time beli, Fina balik rumah jap. Kiteorang risau, kiteorang tunggu dia kt.. err. ntah ah. Haha.
Pastu, jalan pergi sekolah..

Sampai sekolah, dorang dah baca doa.
Lepastu, pergi duduk kt taman koperasi jap. Ambil gambar sikit.
Pastu, naik science lab.
Time science, Che dngan Amir mondok pergi PSS.
Time nak buat soalan tuu, semua kedepan, haha. Sebab, senang. Belakang bising ohh.
Pastu rehat. Aku, Azli and Candy pusing satu sekolah cari Fina.
Tak jumpa juga, makan ah kat kantin. 
Time nak masuk kelas tu, nampak Don, Fina, Kerol, Athirah, Candy, Daus,
aku dengan raja pun join lah dorang. Sanggup redah hujan tuhh. Haha. Habis basah.
Tengah syoksyok gelakgelak, Thirah ingatkan
"Lepas ni sejarah lahh, soalan!"

Kiteorang rush lari naik atas.
Time naik tangga tu, nampak cikgu. Naik lah sekali dngan cikgu. Haha.

First tu, cikgu tak kasi tengok buku, kiteorang semua dah BLUR dah.
Fikir aku baca buku ah en? Haha. 
Tak lama lepas tu, cikgu kasi semua tengok buku. Semua mcm happy gegilaa ahh.
Haha. 

Lepas sejarahh, BI.
Lepastu PIS.

Till here, BYEBYE

back to top?