▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, April 30, 2011 @ 10:51 AM
Kampung ;D
Yoo. Sup? Sekarang pukul 130. Err. Aku sampai sini pukul 1. Tengok lappy KakWati terbuka, aku guna ah. Hihi XD Tapii, internet lembab gila mcm babi terberak berjemaah -,-" Haishhh. K sorry k sebab kurangajar. Btw, blog aku, biar lah ;p K, aku bosan kt sini. Ada Anis sebelah aku sedang msg dengan Bf dia. Rasa nak lempang je *jealous. Kay, aku sedang online FESBUK. Muca kasi wall yang dia datang bomba. Rugiiii aku balik kampung. Hmm, aku rindu gila kat dia kau tahu? Kalau dia ada kt sekolah 19 dengan kiteorang semua forsure best gilaaaaaaaaaa sebab sekrang dah best. Mama kataaaaa, esok pagi kena bangun AWAAAAAALLLLLLL. Lepas solat tak leh tidur #kbye aku tak leh solat.  Andand, esok mama cakap dia buussssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy saaangat. Ngeh. Ayah cakap pukul 2 tengahari dah gerak balik Shah Alam. Cuma, Mama tak follow. Baik tak payah balik -,-" *sementara tunggu internet loading, aku main game mahjong.
Kbye, nak main game. Haha.
back to top?