▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, April 21, 2011 @ 8:20 PM
Kau memang tak serikserik lagi er? Aku buat favicon gambar heart pun kau nak buat jugak duh.

-_____________- masalah sial kau nii. Err. Kau kat kelas bukan main gedik lagi. Aku tengah sesembang dengan Candy, kiteorang ckap benda yang kau tak faham sikit, kau menyampuk, buat muka and cakap "errkkk". Sorry aku tak layan orang cakap Mawi. Pastu, kau suka pandang and buat muka comel. Ehhh, bukan. Alahaii, mcm mana duh nak explain. But, serious aku benci gilaa. Lagilagi time KH semalam. Err. Aku tak cakap dengan kau, jangan menyampuk. KURANG AJAR NAMANYA tuu. Kau dah ah bajet comel.
"Kerusi tu apa?" Something like that ahh. Pastu, kau tu mcm pretend to be stupid. Cara kau tanya tu mcm kau nak ATTENTION. Err.


back to top?