▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, April 2, 2011 @ 2:22 AM
MENDING LAH KAU -,-"
Hello assalamualaikum (:

Now, aku tengah agak menyirap sikit dengan someone.

Blog dia sama sikit kot dengan blog aku -,-"
Take a look -


Macam biasa, click to large.



Kay, aku punya WADA'S LIFE JOURNEY and dia punya siot's LIFE STORY.
Yang daisypath tuh, yang aku menyirap nya kan, aku buat cmtuh, and bawah tu ada gadget en?
Dia pun buat -,-" Sakai lah kau perempuan -,-"

Kay, ni lagi satu
Kay, ni memang aku menyirap tahap gaban ah kan?-,-"

Kan aku ada buat mcm nii but aku punya color orange.
Kay, sape terasa tuh, kau jangan smpai aku gaduh belasahbelasah dengan kau.
Kau tuh duduk belakang aku je kt kelas, jangan jadi copycat sangat -,-"
Macam takde pendirian duh -,-"
back to top?