▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, April 20, 2011 @ 6:57 PM
Menggelabah -_________-
Heyyyyooo. K now aku nak post pasal someone yang aku agak tak berapa nak suka.

Dia nii, BAJET COMEL. Pastuu, cover cun lagii.
Kan aku gelak over en, DIA PUN NAK JUGAAA.
Kalau natural tu takpe lah kan, ni dia mcm BUATBUAT.
Pastu, blog dia. Memang tiru aku habis lah en.
Taik jee. Eh Candy, kau cakap orang, kau pun sama lahh tiru. Haha.

Dia nii en, dah teruk duhhh. Share ice-cream dengan BF,
Pastu, kalau ada masa sikit je, jumpa PUJAAN HATI dia tu sampai masuk kelas lambat lah apa lahh.
Bukannya jealous ehh. (aku tahu ah aku tak sama sekolah dengan bf aku) -________-
Dorang share ice-cream, makan SERENTAK. Taknak kalah duhh. 
PUBLISITI MURAHAN *EUWW EUUWW

Pastu semalam aku cakap lah ALOLOOOO kat dia tau.
Then dia mcm "Comel lah kau cakap"
Pastu, dia pun cakap macam tuu. Cara cakap, semua lah. Memang sebijik. Selama nii dia tak kata pun mcm tu.
Pastu dia kata dia DIPINGGIRKAN. 
Aku rasa kau yang MEMINGGIRKAN diri kau. Yelah, berkepit je dengan jantan en.
And yes, kiteorang memang tak layan kau sebab kau tu TERUK!
T E R U K!
Pastu, bangga sangat dengan ABANG kau tuhh. EIIIIUUUWWWWW.
Pasttuu, sesikit je dengan laki. Aku tak jealous kayy,
kau tu yang MENGADA-NGADA.
Kau tu dah ah copycat sejati. Geli aku. Serious aku cakap, aku dah start JIJIK dengan kau.
Faham? J I J I K!


K, ni buukann pasal budak tu dah. Ni pasak orang lain plak.
"THAAHAHAHAHAHH!"

Kay, kalau korang notice, ni aku selalu buat dulu. Yeahh. Aku saje je nak test tengok sape yang ikut.
Aku ingatkan takde pengikut, tengoktengok ada juga orang tiru. Weii, eiii, tak malu keee?
Eiii. Aku pun dah menyampah dengan kau. 


Dah ahh, aku buat post ni pun sebab taknak kalah dengan Candy tuu.
Candy tau BAJET! DAH AH GEDIK! MENGADAAA. Tak maluu pau BF aku ice blended.
Weeekkkweekkkweekk. Haha!
back to top?