▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, April 29, 2011 @ 11:18 PM
Misery
Heyheyyy. 

Kay, harini hari Sabtu. pagipagi lagi, truth be told, memang ada 2, 3 insan yang buat aku rasa macam nak kasi penyepak secara percuma (PSP). Err. So, aku memang tak layan text, call, IM. Rasa mcm menyesal tak ikut PakTeh pergi breakfast tadi -,-" Habis buat kerja, aku sambung online balik. Serious memang takde mood gegila time tu. Aku tengok ah album aku yang duludulu punya album. Aku terjumpa gambar Jananes. 
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




Aww chak! Comel kan? Comelkancomelkancomelkan? Cakap lah ye, awek aku nii. Haha.
Semalam time balik dia ajak aku gossip dengan dia. Dah ah pasal ganggang keling dia tu, Mana ah aku kenal -,-" Ngehh. Tak sangka pun budak keling ngumpat aku. Ni pun Jananes yang cerita. Hebathebat. #tepukartistakpopular. 
Cheetttt. Meimei pindah sekolah? Aku terbaca status dia, and aku tak sangka aku nangis. Asal eh? Bukannya aku rapat pun dengan dia. Just mcm tu mcm tu je punn. 

Time aku tukar default ni, haha, terus ok kuuttt. Start merepek, ramai kasi IM
"Wada, tukar lah gambar, aku rasa mcm chat dengan orang lain"
Dekat group budak baik gila ada setan ni ingat aku keling. babi gila -,-"
Siap makimaki aku lagi tu nyah. Memang aku menyirap ah enn.
Tapi en, serious aku cakap, jari aku sakit picit keyboard. Dah ah apa aku tulis takde motif.


Then, aku buka blog Farah. Dia post pasal bf dia. Wahhh, chhoooo ceewweettt. Haha. Kt sekolah haritu bf die tegur dia. Wiwiiitttttt. Aku tahu sebab aku ada time tu :3


Kay, now, ada budak laki ni tak puas hati sbb aku tak pakai tudung. Kay, nak gaduh dengan hanjengberdaki ni. byebyebyebye. Btw, budak ni rempit and bajetzzzzzzz bagouzzzz jeewwpppppzzzzzz. BACK OFF LAH SIAL.
back to top?