▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, April 14, 2011 @ 9:18 PM
OK AKU DAH ADA MOOD! THANKS COKLAT! Haha.

Kay, actually, coklat ni Husna yang kasi. Semalam, time aku capai telekung, kak long jerit
"WADAAAAAAAAA, BUKA PINTUUUU, AKU TENGAH MAKAN NIIIII"

Aku pun buka pintu and nampak muka Husna and adik dia, Husna cakap
"Wada, ayah kita baru balik dari Langkawi, dia kasi Wada. Ambillah".
Aku pun mcm "Hah? Kasi kita? Haha ohh. Cakap kt ayah Husna kita ckp terima kasih."

malam tu, aku terus tertidur dengan telekungnya sekali -,-" Bangun je, terus masuk bilik mama, tidur dengan mama jap. Bangun tidur, kemas baju sambil makan coklat dengan Kaklong sambil tengok Adnan Sempit.
Btw, ni coklatnya

Kay, aku buruk. Pastuu, aku ambil lah gambar ni,




Carlsberg? Yeah, but, seriously aku cakap, aku tak penah pakai baju tu kt luar rumah.
Dah lah besar gilaaa, haha. And, ada budak nii, comment gambar aku mcm nii.


                "x de baju laen ke?"
Aku malas nak screen capture jantan ni comment -____________-
Woi, selama ni aku layan kau bebaik, jumpa kau kt sekola aku senyum, kau kasi IM chat aku layan semuasemua en. Dulu, aku selalu ah gak bergayut dengan kau kt phone. Then kau kasi ni. Errrrr. Taik betul -,-" Kau tengok ah ape aku buat kt kau akan datang nanti.

Kay, aku nak cerita something pasal semalam. Tetibe je Choki cakap
"Wada, kiteorang taknak tengok neversaynever tau"
Aku pun mcm "WTF?!!"
aku bengang gila kot. Sampai aku plan dengan Candy, Hakim semuasemua tu pergi nextweek,
Taik betul -_-

Sambilsambil tu, kiteorang ngumpat Syafiq Idham tau.
Yes, aku memang tak puas hati dengan dia.
1. MENGGELABAH. 
2. BAJET BAGUS SANGAT
3. KALAU HANG OUT DENGAN DIA AND THE GANG, TAK BEBAS. 
 Aku letak lah gambar aku dengan Candy en kt wall photos facebook, then dia cmmt

Muhd Syafiq Idham btol muke mcm tu pun sama lainlah kalau aimie dan izyan.
  • Candy Collin ape korang ni aq x paham la...~:/


  • Muhd Syafiq Idham aq kate muka korang x sama dan mcm apa yg ditulis oleh ekmal redza. Tapi aimie ngan izyan aq x kisah muka sama ke x


  • Muhd Syafiq Idham ekmal redza ko ckp comel kat aimie ngan izyan atau candy kalau aq aimie dan izyan muke dorang mmg comel dan cantik mungkin same kot.
     Haha. Bodoh en? Btw, aku dah tahu something, time kiteorang tengah perang tepung time birthday Aimie, kau duduk sensorang and tulis something kt buku. And benda tu
    LETTER TO IZYAN.

    Haha. Yan taknak ah weh dengan kau. Perangai berlagak nak mampus, pandang 2 belah mata un tak hingin! Haha.


     Semalam aku perli dia habishabisn time tengah salin note science. Cikgu buat don't know je, makin kuat ah aku perli dia. Aku sebut je nama IZYAN, dia pandang. Aku ungkit ah pasal kembar ni kan, pastu time balik, aku jalan dengan candy, then dia panggil "Oi Kembar!"
    Sebab time tu aku cakap kt Choki yang aku taknak join dorang pergi Jusco tu.

    Yeah, aku tahu, dalam hati dorang, dorang happy aku tak ikut.
    Aku mcm terdengar en "Bagus lah". Syafiq ckp mcm tuh.

    Syafiq oh Syafiq, kalau harini kau buat hal lagi, teruk kau aku kutuk satu kelas!

    Alright, habis topik pasal jantan yang tak berapa boleh pakai tuh,
    aku nak cerita pasal kakak aku.

    Dai tetibe je lempang aku, then aku tumbuk dia.
    pastu kiteorang sepaksepak semuasemua. Then aku jerit
    "KAU FIKIR AKU TAKUT SANGAT AH DENGAN KAU?"
    Pastu die tendang. Aku tendang dia balik. 
    Gaduh balik then aku tendang kaukau. Pastu dia masuk bilik.

    Pastu aku online, ada lah dalam 4-5 orang buat hal dengan aku.
    Pastu, kaka ngah datang, aku time tu tengah buka shoutbox. then dia cakap
    "Betul duh. Gambar kau kt header buruk"
    Aku buat bodoh jee. And now dia tengah tidur. haha.

    Till here, BYEBYE
back to top?