▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, April 24, 2011 @ 8:27 PM
P-P-P-PAPARAZZI



Hey peeps! Assalamualaikum! Haha.

Kay, sekarang pun 11. *perlu ke? Kbye. Haha.

Semalam en, time malam, agak B O S A N.
KakNgah try baju KakLong, pastu suruh aku ambil gambar dia.
Tengoktengok, sampai gambar aku sekali terambil. Haha. Serious bosan gila lepas buat h/w tu.

So, hasilnya 









Haha. Sakai je. 

Photographer: Wanie gemuk.
Ala, bukannya semua dia ambil pun. 

Pagi ni, aku online. Aku buka blog kembar tersayang aku, Candy Collin (:
Dia ada tulis pasal aku wehh. Aww aww, sungguh terharu.
Korang buka lah, please ah, buka lah. Haha
Picit sini untuk pergi entry Candy.

Candy, aku pun sayang kau juga (: 
Candy dah jadi orang first dalam friends list aku.
Second Raja. Rajaaaa, kita pun sayang Raja lah ;D
Nanti kita buat pasal Raja plak. Haha.

Yelah, Candy ni selalu dengan aku. Satu kelas en, so, senang lah kan. Duduk depan belakang plak tu.
Truth be told, time sekolah rendah dulu, aku memang tak suka sangatt dengan Candyy nii.
But, bila dah kenal dia makin rapat, aku suka kawan dengan dia.
Lagilagi ramai orang cakap muka aku dengan muka dia sama.
Buat dari atas eh, rambut, pattern sama, cuma, dia straight, aku curl. 
Muka, no comment. Haha.
Dia ada baju mcm aku, seluar pun.
Cuma, kalau seluar, line color lain, dia punya warna biru, aku the hijau, angah merah.
Haha. 
Pergi sekolah, sure benda kt atas ni betul. Kbye

back to top?