▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, April 27, 2011 @ 8:17 PM
Pyramid
Heyhey. kay, aku ada mood nak blogging right now. Hihi.
K, aku nak sentuh pasal kawan. Yeah, kawan. Sekarang ni aku tahu, aku selalu sakitkan hati kawan aku yang tak sepatutnya disakitkan. Maira, aku nak minta maaf makimaki kau semuasemua. Sorry yeah? Jangan sebab kiteorang, kau dengan Norman break, yeah, maybe dia yang ubahkan kau. Hmmphhh, aku kengkadang kesian jugak tngok kau lonely je kiteorang tak layan kau. ImissmySyuMaira (: Jangan sedihsedih lagi yeah? Sorry kayh? Aku tak berani nak ckp facetoface, yeah, aku tahu, sebab, nanti aku akan nangis punyalah for sure. But, make sure kau ubah sikap kau. Akusayangkau (:

IZZATI NAJIHAH
Aku teman mama hantar kaklong. Then Gha kasi msg
"Dah boleh online!"
Aku mcm "wahwahwahwahwah!" Haha. Over habis. Aku rindu gila babi kat dia kau tahu?
Rindu nak pujuk dia kalau dia nangis, rindu nak marah orang yang buli dia, rindu nak dengar cerita dia.

Haha. semalam, time bila ntah. Aku dapat tahu Candy dengan ACK dari Athirah.
Sumpah terasa siooooooooooooottt Candy tak bagitahu aku.
Menangis aku. Candy cakap dia taknak bagitahu aku dulu, dia mcm nak minta pendapat dulu lah.
Candy, fyi, aku stil lagi touching dengan kau. Kasi coklat and hug, baru aku okay ;p

Pagi nii, yeah, like always, buat lah blogwalking.
Aku jumpa bendabenda nii



Terharu habis kau tahu? Haha. Kawankawan yang aku tak berapa nak rapat, but, dorang letak nama aku dekat blog. Yeah, sapa tak terharu wehh? Hihi. Mekasih korang :B

back to top?