▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, April 5, 2011 @ 6:12 PM
RUN DEVIL RUN!
Heyheyheyheyheylooooo ;D
Assalamualaikum ;D

Kay, semalam, belajar mcm tak belajar. Ustazah pun masuk lambat.
Kiteorang merepekmerepek ahh.
Tapi en, semalam memang kiteorang gossip besar-besaran.
Leader dia Din kottt.

Time math en, time nk balik tu, semua pergi belakang, plan nak kenakan Intan gegila.
Memang teruk ahh semua planplan yang telak kiteorang plan.
Satu kelas benci dia. 

Dia cakap en, dia ada "JET PERIBADI, CAFE, SATU BARIS RUMAH TERES TUH RUMAH DIA"
and mcmmcm lagi lah. Ada 4 tickets VIP JustinBieber punya concert, and mcmmcm lah die gebang.
Pastu, dia suka fitnah aku kt cikgu.
Kata aku ni gatal dengan laki and suka couplecouple,

Ngeh. Kau jealous ke Intan? ye ah, sape nak kau en? Dah ah bajet gila nak mati.
Time berkumpul kt dewan Alamanda, nak jaga tempat lelaki je.
Dulu kau syok kt Akmal and now kt Sha en? Hahaha.
Kau tengok ah ape aku buat nanti. Memang meraung habis ahh kauu.

haha. WAIT N SEE INTAN!
back to top?