▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, April 4, 2011 @ 7:05 PM
RUNAWAY LOVE
Heyyylooowwwwwwww readers ! ;D
Kay, post kali ni maybe agak panjang sikit yeah.
Sape rasarasa dia sayang aku tuh, baca lah sampai habis (:

Kay, semalam, ada sukan kt Stadium. But, acara balapan je.
Lompat jauh pun ada. 4x400 terus final.

Kay, aku datang sekolah je, nampak Raja. Aku pun pergi dekat Raja and pergi ambil Alya.
Haha. Alya menggedik suruh orang ambil ;p
Time kiteorang sampai sekolah je, tengok bas dah pergi.
Kiteorang mcm cuak gegila lah kan, sebab bas dah pergi.
Tapi still ada orang. Dia buat banyak trip kot. 2 bus kot.
So, kiteorang pun lepaklepak lah kan. Kiteorang pergi trip yang last sekali.
Sampai je kt stadium, aku letak beg, Aku terletak kt rumah Syahbandar punya tempat.
Ngeh, takpe lah. Akak tu cakap "WEH! PERGI LOMPAT JAUH AH!"
Aku terus ambill number, and pergi lompat jauh.

Wehh, kena berjemur -,-"
Tapi best! Haha. 
Ustazah panggil aku, suruh aku get ready untuk 4x400.
Aku jadi pelari first. Lagi 100m je en, aku dah pancit gila.
Elokelok number 2, ada akak tu pergi pecut.
Ngehhhh.

Aku banyak masuk khemah tau, Shiraj kasi aku hotdog wehh. Haha, Geli aku! Hahaha


Lepas aku habis lari tu kan, aku mcm pening gila mat ahh.
Then ada org tegur "Wada? Wada! Kau ni ok tak?"
Aku mcm blurblur sikit
"Hah? Errkkk, okok"
Aku lari kt khemah panglima, buka kasut, minum air and baring sekejap.
Haha.

Lepastu, Raja pengsan wehh. Sian GF aku :(
Lepastu, aku duduk dengan Humaira semuasemua kt tempat Syahbandar.
Lepak sekejap, pastu pergi makan.
Time makan nii, Norman menyibuk sebab ada Maira.
Ngehh. Gedik gilaa. Aku nak makan pun tak senang -,-"

Pastu, pergi duduk balikk. Then, Alya, Raja dengan Azli datang.
Kiteorang sembangsembang semuasemua, lepastu, dah nak balik dah.

Kiteorang balik jalan kaki wehh. Haha. Bukan kiteorang je, orang lain pun sama.
Ala, bukannya jauh mana pun stadium tu dengan sekolah kiteorang, lalu jalan dalam ahh.
Time nak lintas tu en, Haha. Macam bodoh jee. Sebab lintas jalan besar en,
so, lintas lah reramai. Dah mcm ape je. Haha. Serious lawak gila time ni.

Time jenjalan tu, aku jalan bawak gunting. Aku sendiri tak tau asal aku bawa -,-"
Untuk safety kalau ada sesape kacau aku and kawan aku kot. Haha. Kay, aku baik :3

Kiteorang serbu kantin sekolah. Aku tak makan sebab aku still kenyang. So, teman Azli je lah yang makan.
Lepas pergi kantin, kiteorang pergi Taman Gelap. Taman Gelap ni aku yang namakan, sebab gelap gila!
But, bebudak sana panggil taman tu Taman Jumaat. Sebab, dorang suka skip solat jumaat n then pergi taman tuhh.
Kiteorang main buai, 
aku banyak luangkan masa aku dengan Alya. Macammacam story kiteorang share.
Pastu, Azli dengan Raja datang. Kiteorang cerita time dudulu.
Nakal jugak en aku? Haha. Time darjah 4 banyak kali kena panggil masuk bilik guru sebab masalah disiplin.
Darjah 5 plak, aku selalu sangat gaduh. Haha. Rinduuuuu :/

Lepastu, duduk kt buai depan rumah cikgu Zainal.
Tetibe, ternampak Hasif nak pergi masjid. Haha. 
Lepastu, hantar Raja balik.
Ada jugak Hasif and the geng kt rumah Fazmeer. Aku tak tau ah asal aku mcm cuak.
Then, aku pergi playground rumah Din. (ni je cara nak larikan diri dari dorang)

Haha. Then pergi mana ntah. But, banyak berjalan duhhh.
Pastu, pergi rumah Alya, dia nak letak beg, hantar Azli balik, pastu pergi playground mana ntah.
Pinjam budak tu punya basikal, pastu jenjalan. Haha.

Ada budak nii kejar, dia nak ngorat anak aku.
Banyak kali kiteorang terserempak dengan dia.
Sampai Alya dah takut gila kot. Kesian Alya :(

Time naik basikal, terserempak lagi dengan Hasif -,-"
Aku tayang gigi and buat peace. (Y)
Haha.

Pastu, kiteorang balik. Time kt depan SRAI, aku hampir nak gaduh dengan group budak kecik ni.
Haishh, fikir budak je weh. 

Pastu, time tunggu dorang balik, aku tunggu kt pokok dengan Alya.
Haha.

Aku actually banyak skip, kalau diikutkan, memang best! 

Balik rumah, mandi terus tidur. Tak makan kot.
Pastu Wanie kejut suruh aku tidur atas katil. (dalam pukul 11 cmtuh)
Pastu aku tidur balik  (:

Till here kawan! BYEBYE

back to top?