▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, April 23, 2011 @ 9:48 PM
School day!
Heyyyy. Harini sekolah ;D Nak tahu tak? 
Aku rajin pergi sekolah harini. Haha.
Yelah duh, aku duduk rumah pn, sorang je. Baik pergi sekolah.

Ayah hantar. I was like "yeayyyyy!!!"
Ayah dah lama tak hantar aku :( Asyikasyik naik Acik Jumaat je. Tak best!
Aku masuk sekolah je, sengihsengih.
Pastu, dengar ada orang panggil "Wadaa!!"
Aku pun pandang ah. Tengoktengok Athirah Mazhan -,-"
Athirah kata nak makan, so, nak pergi rumah Cik Kiah jap. **merayau
Bila pergi, tutup -_______________-
Sakai betull. Sabar je lah. Nasib baik aku tak lapar.


Depan SRAI, ada ice-cream vendor. Aku beli lah ice-cream.
Haha. Pastu, masuk sekolah dengan ice-cream. Masuk je dewan Alamanda, duduk belakang.
Makan ah ice-cream. Athirah cakap aku tak reti makan ice-cream -_______-

First tu, buat activity dengan kaunseler. Buat apa eh? Ohh. Nyanyi orang asli tuu.
Ohh, epo intai intai eyyyahhh.
Ohh, epo intai intai eyyyyahh.
Epo intaiintai, epo gitu, gitu, epo gitu gitu eyyahhh.
(kuuutttt)

Pastu, tukar intai jadi boom lah ape lahh.
Boring! Lagi, menari budak kecik. Haha. aku suka yang nii.
Pastu, kiteorang duduk depan tau, Laili bising ape ntah.
Woii minah, tu line kelas aku ah setan. Sial betul -_____-
Memekak plak, nak je aku lempang dia kt situ. Muka dah ah buruknakmampusmatiterbabas.
Err.

Pastu, rehat. Rehat tak best sangat -______-
Ada minah ni menyebuk duduk dengan aku, Candy and Thirah.
Lepas rehat, buat nilam.
Macam ngek je buat ni. Kiteorang tak habishabis kutuk ustat tuu. Haha.
Pastu, aku kena kutip sampah.
Err. Dah ahh panas. Jadi acai aku semalam.
Dah ah sampah tu busuk! Err >.<
Cikgu Amlah cakap
"Saya tahu Syuhada tak buat papa, pergi kutip sampah"
Dah lah ada bekas makanan, sos semuasemua tuu.
Aku anti gegila dengan sos. Nak termuntah aku semalam. >.<

Time buat nilam tu, ada group budak laki ngumpat kiteorang -______-
Siap pandang, tunjuk lagi. Bisik, pastu gelak. Sakai -_____-"
Tapi time buat nilam kiteorang asyik kutuk ustat tu jee ohh.


Lepas aktiviti bacaton dah habis, ada spotcheck.
Nasib baik tak bawak phone ohh.
Haha. Spot check kali ni akak tu rabaraba.
Shit! Kena duh. Haha. Geli duh. Haha.

Pastu, balik. Keluar je nampak Mama dengan Ayah dah tunggu.
Yeayyeayyyy!! Tapi ada Amin -_______-
Menyibuk je kau ni! Aku benci duh kau ada. Semak je. Err >.<

back to top?