▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, April 24, 2011 @ 5:52 PM
Somebody to love (:
Heyyy. Assalamualaikum. Haha.
Nak tahu? Kiteorang tengah tengok Lalailitamplom. Haha. Sakai.

Semalam enn, KakLong kemas tudungtudung dia. aku tolong dia.
KakNgah tengok je. Sambilsambil tu, kiteorang cerita kisah time kecikkecik.
Teruk jugak duhh kiteorang duludulu. Haha XD

Tetibe je, ada orang datang rumah. Tengoktengok Abang Sham dengan Abang Baha.
Aku tolong kaklong kemaskemas semuasemua. Tepuk lah sikit, aku dah reti dah buat ;D
KakLong pesan
"Macam mana lah kalau nanti aku masuk u and pergi PLKN nanti? Takkan nak call aku kuutt. Belajar buat sekarang"
Kay, memang time tu nak menitik air mata aku. Kalau kaklong takde, mesti rasa lain gila.

Aku dengar lah dorang sembangsembang sambil mainmain dengan Abang Sham punya baby. Comel gila kau tahu? Nak adik ohh :(
Time tu, Aliah cakap kt Haidar
"Budakbudak mana tahu"
Aku mcm. Woah. Hebat. Haha.
 Ni Aliah
Ni Haidar.
Kay, pastu, aku ambilambul gambar dengan Aliah ni. Gedik betul dia ni -_______-

Haha. Lepastu, dorang balik. Lepastu, kemaskemas, kbye (:


back to top?